Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Teljes ürítésű zsírleválasztók

A teljes ürítésű zsírleválasztó berendezések a fizikai fajsúly különbség elvén alapulnak. A könnyebb fajsúlyú állati és növényi eredetű zsírok felúsznak a leválasztóban, míg a nehezebb anyagok leülepednek benne. A kicsatlakozáson keresztül távozik a megtisztított víz a csatornahálózatba. Ezek a leválasztók elérhetőek ovális, kerek formában vagy részekre szedve a könnyebb anyagmozgatás végett. A leválasztók polietilénből vagy rozsdamentes acélból is készülhetnek.

Polietilén tartályos zsírleválasztók>>

Rozsdamentes acél zsírleválasztók>>

A részleges ürítésű - hordós - zsírleválasztók a fizikai fajsúly különbség elvén működnek. A működés folyamán a szétválasztott anyagok (zsír és iszap) különböző hordókba kerülnek ürítéskor. Ezáltal az üzemeltetési költsége a lehető legkedvezőbb, mivel kizárólag a zsírt és az iszapot kell elszállítani és megsemmisíteni, a két réteg közti vízréteget nem. A berendezések készülhetnek polietilénből vagy rozsdamentes acélból, manuális illetve teljesen automata ürítésű változatban is. A hordók telítődése akár épületfelügyeleti rendszerrel is követhető.

Bővebben>>

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.