Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Sport létesítmények

Megoldások sport létesítmények részére

Ön jelenleg egy sportlétesítmény tervezésén vagy megvalósításán dolgozik?

Az ACO a sportlétesítmények vízelvezetésének is szakértője. Kimondottan sportpályák műszaki elvárásainak megfelelő (IAAF előírások) megoldásokat kínálunk. A klasszikus atlétikai sportpályák mellett vizes sportlétesítmények vízelvezetésével és vízkezelésével kapcsolatban is átfogó, műszaki megoldásokat kínálunk.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.

Tervezési alapfeltételek:
Sportpályák víztelenítése különleges feladat. Egyszerre kell megfelelni az időjárási feltételeknek illetve a sportlétesítmény jellegéből adódó speciális követelményeknek. Atlétikai pályák esetében az IAAF által meghatározott előírásai mérvadóak lehetnek. A futópályák íves kialakításából adódóan a folyóka rendszernek is ívesnek kell lennie. Az ACO folyókarendszerei a standard 36,5 m sugáron kívül kisebb és nagyobb ívű folyókákat is gyárt. A folyókák nem szegmensben alakítják ki az ívet, hanem valóban ívesen kerülnek legyártásra!

A folyókákon kívül sportpálya alkotóelemek teszik teljessé rendszerünket. Távolugrógödör, vizesárok, elektromos aknák alkalmazásával az IAAF előírásai szerinti sportpálya kialakítására van lehetőségük.

Kérje tanácsadóink segítségét - askACO.


Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP