Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Megoldások sport létesítmények részére

Ön jelenleg egy sportlétesítmény tervezésén vagy megvalósításán dolgozik?

Az ACO a sportlétesítmények vízelvezetésének is szakértője. Kimondottan sportpályák műszaki elvárásainak megfelelő (IAAF előírások) megoldásokat kínálunk. A klasszikus atlétikai sportpályák mellett vizes sportlétesítmények vízelvezetésével és vízkezelésével kapcsolatban is átfogó, műszaki megoldásokat kínálunk.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.

Tervezési alapfeltételek:
Sportpályák víztelenítése különleges feladat. Egyszerre kell megfelelni az időjárási feltételeknek illetve a sportlétesítmény jellegéből adódó speciális követelményeknek. Atlétikai pályák esetében az IAAF által meghatározott előírásai mérvadóak lehetnek. A futópályák íves kialakításából adódóan a folyóka rendszernek is ívesnek kell lennie. Az ACO folyókarendszerei a standard 36,5 m sugáron kívül kisebb és nagyobb ívű folyókákat is gyárt. A folyókák nem szegmensben alakítják ki az ívet, hanem valóban ívesen kerülnek legyártásra!

A folyókákon kívül sportpálya alkotóelemek teszik teljessé rendszerünket. Távolugrógödör, vizesárok, elektromos aknák alkalmazásával az IAAF előírásai szerinti sportpálya kialakítására van lehetőségük.


Megoldások atlétikai pályákhoz