Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Termékek

Az ACO termékválasztéka pont olyan változatos, mint a projektek, amelyeken Ön dolgozik. Kínálatunkban a vízelvezető folyókáktól elkezdve, a szikkasztórendszereken, az olaj- és zsírleválasztókon, fürdőszobai vízelvezető megoldásokon, szennyvízátemelő berendezéseken, alagsori ablakokon keresztül, egészen a rozsdamentes szennyvízelvezető csőrendszerig számos termék megtaláható.
Esetleg olyan termék érdekli, amit itt nem talált meg? Vagy valamelyik termékünkkel kapcsolatban kérdése merült fel? Ebben az esetben kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik örömmel állnak rendelkezésére.

Megoldások a jövő igényeire

Az ACO több mint termékgyártó és forgalmazó vállalat. Mi olyan megoldásokat és rendszereket kínálunk, amelyek elemei szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Így épül fel az ACO Rendszerlánca. A Rendszerlánchoz szorosan kapcsolódik szolgáltatáspalettánk, mint például az oktatás, műszaki tanácsadás, karbantartás. Mindez az ACO Szolgáltatási láncában realizálódik.

Az ACO rendszerlánca
AZ ACO szolgáltatási lánca


ask ACO

Letöltések

Termékismertetők, teljesítmény nyilatkozatok, beépítési útmutatók, CAD és BIM műszaki rajzok.

Referenciaprojektek

Tekintse meg korábbi projektjeinket.

Kapcsolat

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

TOP