Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Termékek

Az ACO termékválasztéka pont olyan változatos, mint a projektek, amelyeken Ön dolgozik. Kínálatunkban a vízelvezető folyókáktól elkezdve, a szikkasztórendszereken, az olaj- és zsírleválasztókon, fürdőszobai vízelvezető megoldásokon, szennyvízátemelő berendezéseken, alagsori ablakokon keresztül, egészen a rozsdamentes szennyvízelvezető csőrendszerig számos termék megtaláható.
Esetleg olyan termék érdekli, amit itt nem talált meg? Vagy valamelyik termékünkkel kapcsolatban kérdése merült fel? Ebben az esetben kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik örömmel állnak rendelkezésére.

Megoldások a jövő igényeire

Az ACO több mint termékgyártó és forgalmazó vállalat. Mi olyan megoldásokat és rendszereket kínálunk, amelyek elemei szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Így épül fel az ACO Rendszerlánca. A Rendszerlánchoz szorosan kapcsolódik szolgáltatáspalettánk, mint például az oktatás, műszaki tanácsadás, karbantartás. Mindez az ACO Szolgáltatási láncában realizálódik.

>>Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Az ACO rendszerlánca
AZ ACO szolgáltatási lánca

  • ACO zsírleválasztók
  • Konyhatechnológiai berendezések