Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Élelmiszer feldolgozó üzemek

Megoldások élelmiszerfeldolgozó üzemek részére

Ön jelenleg egy élelmiszeripari létesítmény tervezésén vagy megvalósításán dolgozik?

Az ACO kimondottan az élelmiszer ipar részére fejlesztette ki HygieneFirst márkanevű higiénikus vízelvezető rendszerét , mellyel garantálható az élelmiszerfeldolgozás higiénikus üzemeltetése.

Területi képviselőink és kategória menedzserünk szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.

Tervezési alapfeltételek:
Élelmiszeripari létesítmények esetében a higiéniai szempontokra különösen nagy figyelmet kell fordítani a vízelvezető rendszerek kiválasztásakor. Tudta Ön azt hogy élelmiszeripari létesítmények esetében a fertőző lisztériabaktériumok 70%-a a nem megfelelően kialakított vízelvezető rendszerben található? Hiába fektet energiákat az üzemeltető a higiénia fenntartására az üzemben, ha a vízelvezető rendszer állandó fertőzési bázisként van jelen. Az ACO rozsdamentes vízelvezető rendszerei az EHEDG szigorú előírásai alapján garantálják a higiénikus vízelvezetést.

Kérje tanácsadóink segítségét -askACO.


Megoldások épületen kívül


Megoldások épületen belül

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.