Megoldások élelmiszer feldolgozó üzemek részére
Ön jelenleg egy élelmiszeripari létesítmény tervezésén vagy megvalósításán dolgozik?
Az ACO kimondottan az élelmiszer ipar részére fejlesztette ki HygieneFirst márkanevű higiénikus vízelvezető rendszerét , mellyel garantálható az élelmiszerfeldolgozás higiénikus üzemeltetése.
Területi képviselőink és kategória menedzserünk szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.
Tervezési alapfeltételek:
Élelmiszeripari létesítmények esetében a higiéniai szempontokra különösen nagy figyelmet kell fordítani a vízelvezető rendszerek kiválasztásakor. Tudta Ön azt hogy élelmiszeripari létesítmények esetében a fertőző lisztériabaktériumok 70%-a a nem megfelelően kialakított vízelvezető rendszerben található? Hiába fektet energiákat az üzemeltető a higiénia fenntartására az üzemben, ha a vízelvezető rendszer állandó fertőzési bázisként van jelen. Az ACO rozsdamentes vízelvezető rendszerei az EHEDG szigorú előírásai alapján garantálják a higiénikus vízelvezetést.