Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Urban design - megoldások városkép fejlesztési projektekhez

Közterületet tervez? Vagy kivitelezőként vesz részt gyalogos övezetek, parkolóhelyek vagy parkok építésében?

Az ACO piacvezető szakértője a csapadékvíz gazdálkodás és a városi területek vízelvezetése terén.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.

Tervezési alapfeltételek:
AZ ACO rendelkezik egy átfogó Várostervezési (Urban design) szemlélettel. Városképet meghatározó tervezések esetében a vízelvezető rendszereknek kettős feladatuk van.

  • Funkció
  • Esztétikum

Az ACO segít a megfelelő méretű és típusú folyóka kiválasztásában, hogy a folyóka rendszer a feladatát maximálisan elláthassa. Kollégáink az ACO hidraulikai méretező program segítségével segítenek Önöknek meghatározni a folyóka méreteit, vízkivételi pontok helyeit.

Hiszünk abban, hogy a folyóka nem csak funkcionális vízelvezető elem, hanem a térburkolat látványának alapvető esztétikai eleme is. A folyókák esztétikai megjelenésének kialakítására számos lehetőséget biztosítunk. A Freestyl típusú rácsok, illetve különleges megjelenésű réskialakításaink egyedi megjelenést biztosítanak a burkolatnak sőt összhangot eredményezhet a környező területtel és épülettel is.

Az ACO-nak minderre van megoldása.


Megoldások