Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Urban design

Megoldások városkép fejlesztési projektekhez

Közterületet tervez? Vagy kivitelezőként vesz részt gyalogos övezetek, parkolóhelyek vagy parkok építésében?

Az ACO piacvezető szakértője a csapadékvíz gazdálkodás és a városi területek vízelvezetése terén.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.

Tervezési alapfeltételek:
AZ ACO rendelkezik egy átfogó Várostervezési (Urban design) szemlélettel. Városképet meghatározó tervezések esetében a vízelvezető rendszereknek kettős feladatuk van.

  • Funkció
  • Esztétikum

Az ACO segít a megfelelő méretű és típusú folyóka kiválasztásában, hogy a folyóka rendszer a feladatát maximálisan elláthassa. Kollégáink az ACO hidraulikai méretező program segítségével segítenek Önöknek meghatározni a folyóka méreteit, vízkivételi pontok helyeit.

Hiszünk abban, hogy a folyóka nem csak funkcionális vízelvezető elem, hanem a térburkolat látványának alapvető esztétikai eleme is. A folyókák esztétikai megjelenésének kialakítására számos lehetőséget biztosítunk. A Freestyl típusú rácsok, illetve különleges megjelenésű réskialakításaink egyedi megjelenést biztosítanak a burkolatnak sőt összhangot eredményezhet a környező területtel és épülettel is.

Az ACO-nak minderre van megoldása. Kérje tanácsadóink segítségét - askACO.


Megoldások