Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Csapadékvíz összegyűjtés, tisztítás, tározás, csillapítás & elszikkasztás

Csapadékvíz összegyűjtése és elvezetése

A csapadékvíz gazdálkodás első lépése a megfelelő módon történő összegyűjtés. A csapadékvíz összegyűjtésének legmegfelelőbb eszköze a tökéletesen víztömör folyóka rendsszer.

>> Folyókák


Csapadékvíz tisztítása

Az összegyűjtött csapadékvizet a különböző szennyeződésektől meg kell tisztítani, hogy elkerüljük környezetünk szennyezését.

A csapadékvíz tisztítására két fő lehetőség áll rendelkezésünkre.

- Olajleválasztó berendezések

- Technikai szűrők


A szabályozott csapadékvíz tározás és vízszikkasztás nélkülözhetetlen eleme a modern vízelvezető rendszerek megtervezésének. Amikor a csatornahálózat befogadó képessége korlátozott vagy egyáltalán nem áll rendelkezésre ez az egyetlen módja a csapadékvíz gazdálkodásnak. Az ACO a vízszikkasztásra és tárolásra is kínál megoldást, amelyet a csapadékvíz elvezető rendszerbe belehet építeni.

Ajánlott termékek

ACO Stormbrixx

AZ ACO Stormbrixx épüítőelemes tartály rendszer, mely elsődleges alkalmazása az összegyűjtött csapadékvíz tározása és elszikkasztása. A rendszer két terhelési osztályban áll rendelkezésre.

- Stormbrixx HD - nehéz terhelésre, kamion parkolók alá

- Stormbrixx SD - standard terhelésre, szgk parkolók alá

>>Bővebben


ACO Q-brake áramlásszabályozó

Áramlásszabályozó

Alacsony karbantartás

>>Bővebben


Referenciák

Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP