Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Zuhanyfolyókák

A fürdőszoba megtervezése és kivitelezése kellő körültekintést igényel, hiszen falban vagy a padló alatt található berendezések javítása, cseréje mind költségek, mind idő tekintetében nagy befektetést igényelnek. Az ACO minőségi zuhanyfolyókái gyorsan és biztonságosan telepíthetők, ugyanakkor változatos rácsmintázatukkal a fürdő díszévé válhatnak. Széles termékkínálatunkban különböző műszaki igényeknek megfelelő folyókák közül választhat.

ACO Comfort zuhanyfolyóka

A Comfort zuhanyfolyóka kiválóan alkalmas nagy mennyiségű víz gyors elvezetésére, melyet a gyárilag kialakított "V" keresztmetszetű, test és a folyóka rácsok szélein képzett csatorna tesz lehető. A rozsdamentes kialakítás tökéletes higiéniát biztosít a fürdőszobában, a könnyedén szétszedhető és kivehető bűzzár közvetlen hozzáférést tesz lehetővé a lefolyóhoz.

>>Bővebben

ACO Comfort Nero zuhanyfolyóka

A Comfort zuhanyfolyóka megbízhatóságát kínálja az új Nero folyóka. A fekete Massive rács és a látható fekete részek hangsúlyos megjelenést adnak a zuhanyzónak. Amennyiben a legújabb trendek szerint kívánja berendezni fürdőszobáját, akkor a Nero zuhanyfolyóka az ideális választás.

>>Bővebben

ACO Exclusive Plusz zuhanyfolyóka

Az ACO Exclusive plusz zuhanyfolyóka másodlagos vízelvezetéssel tökéletes biztonságot nyújt a szivárgás ellen.

A zuhanytálca nélkül, burkolattal kialakított épített zuhanyozó sok építtető számára nem nyújt kielégítő biztonságot a szivárgás tekintetében.

Az épített kialakítás megkövetel bizonyos alapvető feltételeket, úgy, mint az építési környezetnek megfelelő műszaki tartalommal rendelkező zuhanyfolyóka és a tökéletesen homogén kent szigetelés alkalmazása. A zuhanyfolyóka választást az építéshelyi adottságokon kívül a fürdőhelység belsőépítészeti tervezése is befolyásolja.Esztétikailag és funkcionálisan is - az egyetlen lejtésirány kialakításával - közvetlenül a fal mellé beépített zuhanyfolyóka nyújtja a tökéletes megoldást.

>>Bővebben

ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Innovatív kialakítás tökéletes tulajdonságokkal: Az új Solid Plusz zuhanyfolyóka az eleganciát és a nagy teljesítményt egyetlen folyókában ötvözi.

Az elegáns zuhanyfolyóka elektropolírozott rozsdamentes acélból készül, minden szokásos csempeformátumhoz könnyen hozzáigazítható, illetve tökéletesen illeszkedik a fürdőszobákba. A legjobb megoldást jelenti abban az esetben, amikor akadálymentes zuhanyzót építünk.

>>Bővebben

ACO Modular Plusz zuhanyfolyóka

A Modular Plusz folyóka választható vízkivételi elemmel rendkívül rugalmas beépítést tesz lehetővé. A forgatható csőcsonknak és a különböző beépítési magasságú alsórészeknek köszönhetően minden beéépítési helyzetben alkalmazható. Az Exclusive rácsválaszték mindemellett különleges megjelenést biztosít, hogy ne csak funkcionalitása, hanem megjelenése is egyedülálló legyen.

>>Bővebben

ACO Public zuhanyfolyóka

A Public típusú folyókával sorzuhanyzók vízelvezetésére kínálunk megoldást, 80mm-es vagy110mm-es szélességben, 1,5m, 2,0m, 2,5m és 3,0m hosszban. A fokozott vízterhelés miatt a folyóka másodlagos vízelvezetéssel ellátott csempeperemmel vagy ezen kívül szigetelőgalléros padlóösszefolyóval is készül, hogy a rétegrendben minden vízszigetelő réteg csatlakoztatható legyen a vízelvezető rendszerhez.

>>Bővebben

ACO egyedi zuhanyfolyóka megoldások

Fürdőszobák és projektek esetén a helyszín adottságai és egyedi igények miatt gyakran egyedi kialakítású zuhanyfolyókára van szükség. Az ACO gyártási kapacitása lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen nyomvonalú, és méretű folyóka kialakítását. Alapja a kiváló minőségű rozsdamentes acél amelyből a folyókatest és rács is készül. A csőcsatlakozás és a bűzzár elhelyezése és kialakítása is tetszőleges lehet.

>>Bővebben