Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Public zuhanyfolyóka

Az ACO Public zuhanyfolyóka különböző hosszúságú sorzuhanyok kialakítását teszi lehetővé egy folyókával a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelelve. A folyókatest rozsdamentes acélból megszakítás nélkül egyben készül, így teljes mértékben vízzáró. A Public 80 zuhanyfolyókához 1 szigetelőréteg csatlakoztatható, a Public 110 zuhanyfolyóka 2 vagy akár több szigetelősíkon történő csatlakozást is lehető tesz, illetve akár tűzgátló kivitelben is készülhet. Mindkét típus rendelkezik másodlagos vízelvezetési lehetőséggel.

Amennyiben a gyári méretektől eltérő hosszúságú folyókára van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk.


Public 80 zuhanyfolyóka

Public 110 zuhanyfolyóka

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.