Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Iroda és középületek

Megoldások iroda és középületek részére

Irodaházat vagy középületet tervez?

Az ACO-nál szakemberek állnak rendelkezésére, hogy a középületek és irodák csapadékvíz gazdálkodásban segítséget nyújtsanak.

Tervezési alapfeltételek:

Középületek tervezése folyamán mindig felmerülnek kritikus pontok.

Például az egyik legfontosabb kérdés a homlokzat víztelenítése és a teraszok vízelvezetése. Üveghomlokzatok esetében a csapóeső koncentráltan az épület lábazatához folyik és megfelelő vízelvezetés hiányában óriási károkat tudna okozni.

Gyakran alapvető szempont a vízelvezető rendszer esztétikai megjelenése is. A folyóka nem csak funkcionális vízelvezető elem de esztétikailag is meghatározó eleme a burkolatok kialakításának. Használják különleges rács és réskialakításainkat, hogy egyedivé tehessék a kialakított burkolatot.

A tervezés másik fontos eleme a pince és a parkoló vízelvezetése. Tudta-e, hogy a sókoncentrátum a parkolókban sokszorosa lehet, mint az utcán? Ez a magas sókoncentráció végzetes károkat okozhat az épületszerkezetben, ha a vízelvezetést nem szakszerűen oldják meg.

Az ACO-nak megoldásai vannak ezekre. askACO.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.


Megoldások épületen kívül


Megoldások épületen belül