Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Iroda és középületek

Megoldások iroda és középületek részére

Irodaházat vagy középületet tervez?

Az ACO-nál szakemberek állnak rendelkezésére, hogy a középületek és irodák csapadékvíz gazdálkodásban segítséget nyújtsanak.

Tervezési alapfeltételek:

Középületek tervezése folyamán mindig felmerülnek kritikus pontok.

Például az egyik legfontosabb kérdés a homlokzat víztelenítése és a teraszok vízelvezetése. Üveghomlokzatok esetében a csapóeső koncentráltan az épület lábazatához folyik és megfelelő vízelvezetés hiányában óriási károkat tudna okozni.

Gyakran alapvető szempont a vízelvezető rendszer esztétikai megjelenése is. A folyóka nem csak funkcionális vízelvezető elem de esztétikailag is meghatározó eleme a burkolatok kialakításának. Használják különleges rács és réskialakításainkat, hogy egyedivé tehessék a kialakított burkolatot.

A tervezés másik fontos eleme a pince és a parkoló vízelvezetése. Tudta-e, hogy a sókoncentrátum a parkolókban sokszorosa lehet, mint az utcán? Ez a magas sókoncentráció végzetes károkat okozhat az épületszerkezetben, ha a vízelvezetést nem szakszerűen oldják meg.

Az ACO-nak megoldásai vannak ezekre. askACO.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.


Megoldások épületen kívül


Megoldások épületen belül


ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

askACO

Letöltések

Termékismertetők, teljesítmény nyilatkozatok, beépítési útmutatók, CAD és BIM műszaki rajzok.

Referencia projektek

Tekintse meg korábbi projektjeinket.

Kapcsolat

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.