Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Drainage system assessment
A vízelvezető rendszer kiértékelése


Az ACO szakemberei által biztosított Drainage System Assessment (DSA), azaz a vízelvezető rendszer kiértékelése független tanácsadói tevékenység. Szolgáltató csapatunk képes értékelni az élelmiszer-előállítási környezetet, különös tekintettel a vízelvezető rendszerre, a padlókra, a falakra, az általános tisztaságra és a létesítmény (technológia) elrendezésére. Három fő szempontot figyelembe vétele alapján értékelünk: higiénia, biztonság (egészségvédelem, biztonság és élelmiszer-biztonság) és üzemeltetés (működési folyamatosság). Ezen megállapítások alapján szervizcsoportunk elkészíti a protokollt, valamint korrekciós intézkedési tervet javasol.

Előnyök
A DSA a teljes élelmiszer-előállítási folyamat független megfigyelése és értékelése, különös tekintettel a szennyvízkezelésre és annak kölcsönhatására a vízelvezető rendszerrel. A DSA eredménye egy átfogó jelentés és korrekciós intézkedési terv (CAP), amely lehetővé teszi:

  • A vízelvezető rendszer működésének / esetleges meghibásodásának jobb megértését
  • A gyenge pontok (nem megfelelő részek) meghatározását a termelési területen a higiénia, a kezelő biztonsága és az üzemeltetés szempontjából - amelyek az üzletmenet folytonsosságához elengedhetetlenül szükséges tényezők
  • A korrekciós intézkedési terv meghatározása az alapvető ütemtervvel (sürgős, középtávú, hosszú távú)
  • A standard megoldások / tevékenység meghatározása (pl. SOP beállítása, alapvető karbantartás, egyszerű felújítási projektek stb.)
  • Testreszabott megoldások meghatározása az ügyfél üzemének jelenlegi helyzete alapján, amely tükrözi a létesítmény és a gyártás elrendezését, a gyártási ütemtervet, a higiéniai normákat és követelményeket

Kérdés esetén kérjük keresse kollégánkat:

Kóczián Ádám
Food and Kitchen kategóriamenedzser
Mobil: +36 30 955 7794
E-mail: koczian.adam@aco.hu