Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Termékújdonságok

Az ACO, piacvezető vállalathoz métlóan, elkötelezetten dolgozik termékei folyamatos fejlesztésén. Így érhető el, hogy a felhasználók elégedettek legyenek, illetve az egyik legnagyobb kincsünket, a vízet és mellette a természeti környezetet megóvhassuk.

Ismerje meg legújabb fejlesztéseinket!



ACO kör alakú padlóösszefolyó

Már rendelhető az HygieneFirst termékcsalád új tagja, az AG157 padlóösszefolyó család kör felsőrésszel. Ez a típus kifejezetten nagy terhelésű műgyanta burkolatú padlók javasolt vízelvezetője. A keretnélküli létra rács választásával elkerülhető, hogy szennyeződés rakódjon le a rács és az összefolyó test közé, így még higiénikusabb környezet teremthető.

Tovább a termékhez

Zsírleválasztó szennyvízátemelővel integrálva

A Lipusmart zsírleválasztó család beltéri, szabadon álló kivitelű berendezés szennyvízátemelő térrel és szivattyúval integrálva. A szivattyú igény szerint forgatható az átemelő tartályon, így kis helyiségekbe is optimális helykihasználtság mellett építhető be.

Tovább a termékhez