Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

AG 218 higiénikus padlóösszefolyó

Az ACO higiénikus padlóösszefolyói a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelelnek, hogy megakadályozhassák a káros baktériumtenyészetek kialakulását. Termékeink tervezésénél a higiénikus kialakításra vonatkozó előírásokat alkalmazzuk, melyek az MSZ EN 1672, MSZ EN ISO 14159 és az EHEDG higiénikus tervezési irányelvek közül a 8., 13. és a 44.

Termékeink rendelkeznek Nébih higiéniai minősítéssel is, mely Magyarországon a magas minőség garanciája.

Az AG 218 típus összefolyótest átmérője 218mm, a rács keretmérete 300 x 300mm. Egy vagy kétrészes, hagyományos vagy csempeperemes kialakítású összefolyók közül választható ki a rétegrendhez legmegfelelőbb típus.

Az összefolyó csúszásmentes nagykonyhai vagy akár targonca teherbírású ráccsal is ellátható.

Megtekintés 3d-ben

Fix magasságú padlóösszefolyó

A csempeperem nélküli fix magasságú padlóösszefolyókat szigetelés nélküli padlókba vagy műgyanta burkolattal ellátott padlókba lehet beépíteni.

Az összefolyó függőleges DN100-as vagy DN150-es és vízszintes DN100-as vízkivételi csőcsonkkal is elérhető.

Kétrészes, állítható magasságú padlóösszefolyó

A kétrészes összefolyók alsórészból és felsőrészből állnak. Az alsórész lehet szintező, ragasztó vagy szorító szigetelő galléros, míg a felsőrész hagyományos peremkialakítású vagy csempeperemes lehet. A megfelelő termék kiválasztásához kérje az ACO műszaki részlegének a segítségét.

Szintező galléros padlóösszefolyó alsórész

A szintező galléros padlóösszefolyó alsórész függőleges DN100 vagy DN150 és vízszintes DN100 csőcsatlakozással is elérhető. Azokban a rétegrendekben alkalmazható, ahol nem kell szigeteléshez csatlakozni, vagy csak a padlóösszefolyó felsőrész csatlakozik a vízszigeteléshez.

Ragasztó galléros padlóösszefolyó alsórész

A ragasztó galléros padlóösszefolyó alsórész függőleges DN100 vagy DN150 és vízszintes DN100 csőcsatlakozással is elérhető. Azokban a rétegrendekben kell alkalmazható, ahol ragasztott bitumenes szigeteléshez kell csatlakozni a rétegrendben.

Szorító galléros padlóösszefolyó alsórész

A szorító galléros padlóösszefolyó alsórész függőleges DN100 vagy DN150 és vízszintes DN150 csőcsatlakozással is elérhető. Azokban a rétegrendekben kell alkalmazható, ahol PVC szigeteléshez kell csatlakozni a rétegrendben.

Padlóösszefolyó felsőrész hagyományos peremmel

A padlóösszefolyó felsőrész 300 x 300 mm-es külmérettel rendelhető. A hagyományos peremmel ellátott padlóösszefolyó feslőrész azokban a rétegrendekben használatos, ahol a lapburkolat alatt nincs vízszigetelés, illetve műgyanta vagy betonburkolat esetén.

Padlóösszefolyó felsőrész csempeperemmel

A padlóösszefolyó felsőrész 300 x 300 mm-es külmérettel rendelhető. A csempeperemmel ellátott felsőrész azokban a rétegrendekben használatos, ahol a lapburkolat alatt kenhető vízszigetelés található.

Dréngyűrű

A dréngyűrű a padlóösszefolyó alsórészek tartozéka. Ez biztosítja az alsórész és a felsőrész közötti kapcsolatot. Amennyiben szigetelőgalléros alsórészt építünk be és a szigetelést csatlakoztatjuk ehhez, a dréngyűrűben lévő piros "O" gyűrűt el kell távolítani, hogy a csurgónyílások szabaddá váljanak. Így a vízszigetelésre leszivárgó cseppvíz bejut a padlóösszefolyóba.

Padlóösszefolyó rácsok

A padlóösszefolyók rácsai L15-től N250 teherbírásig sima vagy csúszásmentes kivitelben is rendelkezésre állnak minden felhasználási területre. A padlóösszefolyó ellátható tisztatéri fedlappal is, mely vákuumfogóval távolítható csak el. A rácsok mérete 268 x 268 mm.

Megtekintés 3d-ben
Terhelési kategóriaTeherbírás MSZ EN 1253 alapjánLeírás
L15Könnyű forgalmú területek:
Kereskedelmi üzlethelyiségek és nyilvános területek
R50Forgalomnak kitett területek:
Kereskedelmi üzlethelyiségek és gyárak
M125Forgalomnak kitett területek:
Műhelyek, gyárak, parkolók
N250Nehézipari forgalmi területek targonca terhelésre:
Élelmiszerfeldolgozó üzemek, vegyipar

AG 142 vízelvezető kapacitása

AG 157 vízelvezető kapacitása

AG 218 vízelvezető kapacitása

ACO védő fedél

Jellemzők és előnyök:

  • Építési törmeléktől véd
  • Beépítés után nem kell takarítani
  • Építés közbeni sérülésektől véd
  • Minősítve az MSZ EN 12811-1 szerint
  • Környezetbartát és egyszerűen cserélhető

Rendelési információ

  • Standard termék esetén egy _C jelzést kell a rendelési szám végére írni (pl: 111111_C)
  • Egyedi termék esetében a leírásban kell jelezni

ACO tűzvédelmi megoldások

Az ACO tűzvédelmi egységcsomag megakadályozza a tűz és a mérgező füstgázok átterjedését épületszintek között a lefolyó rendszeren keresztül. Ezek a tűzvédelmi kiegészítők az ACO különböző típusú összefolyóiba helyezhetők el.

A tűzgátló rendszer az MSZ EN 1366-2 alapján került bevizsgálásra, a tűzgátlóság az MSZ EN 13501 alapján lett minősítve. Beépítése legalább 150 mm vastag födémben lehetséges.

A tűzgátló készlet tartalma:

  • Beépítő szett
  • Tűzgátló bűzzár
  • Tűzgátló bűzzár gumigyűrű

Megtekintés 3d-ben

Tisztatéri fedlap

Tisztatéri fedlappal jellemzően gyógyszeripari alkalmazás esetén kell ellátni a padlóösszefolyót. A fedlap 1.4404 anyagminőségű saválló rozsdamentes acélból készül TPEV tömítéssel, eltávolítása kizárólag vákuumfogóval lehetséges. Igény szerint elektronikával ellátott típus is készíthető, mely helytelen visszazárás és szivárgás esetén vészjelzést ad.

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.