Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Szállodák

Megoldások szállodák részére

Ön szálloda tervezésében vagy megvalósításban vesz részt?

Az ACO a szállodákra jellemző fürdőszoba-wellness részlegek, nagykonyha technológiai vizeinek kezelésére, valamint a csapadékvíz gazdálkodására szakosodott szakértője.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.

Tervezési alapfeltételek:

Szállodák tervezése folyamán mindig felmerülnek kritikus pontok. Az egyik legfontosabb kérdés a fürdőszobák zuhanyzóinak vízelvezetése. Ennek megbízhatónak, elegánsnak és könnyen karbantarthatónak kell lennie. Az ACO rozsdamentes zuhanyfolyóka rendszere ezen feltételeket maximálisan biztosítja.

Üveghomlokzatok esetében a csapóeső koncentráltan az épület lábazatához folyik és megfelelő vízelvezetés hiányában óriási károkat tudna okozni. Gyakran alapvető szempont a vízelvezető rendszer esztétikai megjelenése is.

A tervezés másik fontos eleme a pince és a parkoló vízelvezetése. Tudta-e, hogy a sókoncentrátum a parkolókban sokszorosa lehet, mint az utcán? Ez a magas sókoncentráció végzetes károkat okozhat az épületszerkezetben, ha a vízelvezetést nem szakszerűen oldják meg. Az ACO-nak megoldásai vannak ezekre. askACO.


Megoldások épületen kívül


Megoldások épületen belül

Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP