Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Toptek burkolható fedlapok

Tetszőleges burkolattal ellátható aknafedlapok

A fedlapok mindig kritikus pontjai a gépészeti és távközlési aknáknak. Beázásuk és üzemeltetési szempontból nehézkes nyitásuk és mozgatásuk okozza a legtöbb problémát. Megfelelő teherbírásuk mellett esztétikai szempontból is meg kell felelniük és illeszkedniük kell a környezetbe.

Az ACO Toptek fedlap rendszer elemei között megtalálhatóak burkolható vagy lemezfedlapok is. A Toptek rendszer minden eleme szag- és vízzáró tömítéssel készül. Alapanyaguk lehet rozsdamentes acél, horganyzott acél vagy alumínium. Nagy méretű és önsúlyú tálcák esetén javasolt a gázrugóval szerelt változatok beépítése, hogy akár egy kézzel nyitható legyen a fedlap.

A lapburkolattal ellátható típus az Uniface, melyet jellemzően épületen belül alkalmaznak, de akár személyautó teherbírású is kérhető.

A Paving típus tipikusan kültérbe kerül beépítésre. 80mm-es vagy 120mm-es tálcamélysége miatt különböző magasságú térkőburkolatban is alkalmazható aknalefedésre.

A Solid típusú mandulamintás csúszásmentes lemezfedlapokat ipari környezetbe ajánljuk.

Minden fedlaptípusból készülhet egyedi méretű, akár többrészes fedlap is A15-F900 teherbírásig.

Toptek uniface fedlap beépítése