Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Élelmiszer feldolgozó üzemek szennyvíz elvezetése és tisztítása

Egy élelmiszer feldolgozó üzemben a produktivitáson kívül a higiénia a legfontosabb, amit minden nap szem előtt kell tartani. A Listeria baktérium a vízelvezetőrendszerek 70 %-ában jelen van, és ha visszajut az üzemi térbe, akkor akár több országra kiterjedő megbetegedést is okozhat. Egy ilyen eset akár egy vállalkozás végét is jelentheti, hiszen hosszú távon megbélyegzi az üzemben előállított termékeket, és ez hatással van a versenyképességre.

Az EHEDG (European Hygienic Engineering and Design Group) szervezettel együttműködve megalkottuk azt a vízelvezetőrendszert, mely teljes körűen megfelel a legszigorúbb higiénai előírásoknak, míg a növelt öntisztulási képességének köszönhetően az üzemeltetési költséget csökkenti. (A higiénikus kialakítás alapelvei - video)

Húsfeldolgozó üzemek vagy vágóhidak szennyvizét meg kell tisztítani a zsírtartalmától. Épületen kívül akár 25 l/s, épületen belül akár 60 l/s teljesítményű zsírleválasztóval tudjuk a szennyvíz zsírtartalmát a jogszabályban rögzített határérték alá csökkenteni.

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Tel.: +36 24 620 380
Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP