Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Padlóösszefolyók

Az ACO Easyflow padösszefolyó család elemei bármilyen építési környezethez alkalmazhatók, mivel az alsórészekből és a felsőrészekből is különböző típusok állank rendelkezésre.
ACO Easyflow padlóösszefolyók kiemelhető bűzzárral rendelkeznek, valamint igény esetén a szigeteléshez csatlakozó karimával is kiegészíthetők. A rácsok rozsdamentes acélból, biztonsági üvegből készülhetnek, vagy a fürdőszoba burkolata is bekerülhet az összefolyó fedelébe.

Tovább az ACO Easyflow oldalára

A rozsdamentes acélból készült ráccsal és műanyag testtel rendelkező ACO MG padlóösszefolyók alacsony beépítési magasságuknak köszönhetően a fürdőszobák megkerülhetetlen részei lesznek. 50 mm-es szigetelőgallérja segítségével egyszerűbb a beépítés.

Tovább az ACO MG oldalára

Megérkezett a fürdőszobai padlóösszefolyók világába az ACO Passino, ami tökéletesen illeszkedik mindenova. Összefolyó beépítési ilyen egyszerűen még soha nem ment.

Tovább az ACO Passino oldalára