Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Pipe rozsdamentes acél lefolyócső rendszer

A rozsdamentes acél tokos-gumigyűrűs lefolyócső rendszert elsősorban élelmiszer ipari szennyvíz elvezetéshez terveztük. A rozsdamentes acél csövek hosszirányú hőtágulása töredéke a műanyag csövekhez képest, így sokkal biztonságosabb működést garantál a teljes lefolyó rendszernek. A rozsdamentes acélnak köszönhetően az ACO csövek több mint 40 év élettartammal rendelkeznek. Könnyen telepíthetők és a helyszíni kezelés is egyszerűen megoldható a rendelkezésekre álló szerszámokkal, a tokos csőcsatlakozásnak köszönhetően. Az ACO csövek jóval higiénikusabbak és tartósabbak mint a műanyag, öntöttvas vagy a hegesztett acél cső rendszerek.

Megtekintés 3d-ben

ACO Pipe rozsdamentes acél csőrendszer

Az ACO Pipe csőrendszer elemei 40mm, 50mm, 75mm, 110mm, 125mm, 160mm, 200mm, 250mm és 315mm átmérőkkel készülnek, és gravitációs vagy vákuumos vízelvezetésre alkalmasak. A Push-Fit duplasoros tömítése kiemelkedően megbízható és vízzáró kapcsolatot tud létesíteni az elemek között. Az elvezetendő szennyvíztől függően EPDM, NBR vagy Viton tömítőgyűrűvel láthatóak el az elemek. A csőrendszer elemei 1.4301 minőségű rozsdamentes acélból, de erősen savas vagy lúgos szennyvízelvezetési igény esetében 1.4404 minőségű saválló acélból is készülhetnek.

A megfelelő termék kiválasztásához kérje az ACO műszaki részlegének a segítségét.

Egyenes csövek

Könyökidomok

Ágidomok

Tartozékok, kiegészítők

Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP