Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO. A jövő vízelvezetése.

Gyárainkban különböző alapanyagok felhasználásával gyártjuk rendszereinket. Ezek az anyagok a polimer beton, rozsdamentes acél, műanyag, öntöttvas és vasbeton. Rendszereink kialakításánál minden esetben a maximális műszaki színvonal elérése a célunk, hogy az ACO termékek megfeleljenek a legmagasabb műszaki igényeknek, figyelembe véve a gazdaságos alkalmazást, és a fenntartható építést.

Az ACO siker tényező másik eleme a piaccal folytatott folyamatos kommunikáció. Az így begyűjtött igények, elvárások, észrevételek és javaslatok az ACO Kompetencia Központban kerülnek feldolgozásra, hogy a piac elvárásainak legmegfelelőbb rendszereket fejleszthessük ki.

Tervezőkkel és kivitelezőkkel folytatott leghatékonyabb és legközvetlenebb kommunikációs forma az ACO Lunch&Learn session. Kérje szolgáltatásunkat.

Az ACO sikereinek legfőbb eleme a hozzáértő szakmailag legmagasabban képzett szakember gárda. Kollégáink szívesen segítik az építeni vágyókat a legideálisabb rendszerek kiválasztásában.

A kreatív munka jobban virágzik kreatív környezetben. A művészetek iránti szeretet szerves része az ACO vállalati kultúrának.