Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Repülőterek

Megoldások repülőtéri projektekhez

Jelenleg egy repülőtéri projekten dolgozik?

Mi az ACO-ban szakértők az esővíz-gazdálkodásban és a vízelvezetési infrastruktúrában, repülőtéri létesítmények esetében is.

Területi képviselőink szívesen segítséget nyújtanak Önnek tanácsadással, kivitelezés támogatással. méretezéssel és termékoptimalizációval kapcsolatban.

Tervezési alapfeltételek:
Repülőterek esetében dinamikus, a legnagyobb terhelés elviselésére kell különös figyelmet fordítani a vízelvezető rendszerek kiválasztásakor. A terhelési osztály az F900 melyre több megoldást is kínálunk. Folyókák lehetnek:

  • Kétrészes (rácsos folyókák)
  • Egyrészes (Mono szerkezetű egybeöntött folyókák
  • Résfolyókák.

Az egyrészes folyókák (Monoblock RD) rács megjelenéssel kerülnek kialakításra, így sokkal nagyobb beömlő keresztmetszettel rendelkeznek mint a réskialakítású folyókák.

Az értékteremtő mérnöki munka nagy felületek esetében a Qmax tározócsöves vízelvezető rendszer alkalmazásában rejlik. A Qmax rendszer alkalmazása esetében a folyóka a felszíni víz összegyűjtése mellet alkalmas a vízelvezető gépészeti cső vezeték kiváltására is.

A klasszikus rácsos folyókák speciális rácsrögzítő szerelvénnyel vannak ellátva, sőt a PowerDrain típusú folyóka kemény gumi felfekvő felülettel is rendelkezik és ily módon zajcsillapító hatású.

Kérje tanácsadóink segítségét - askACO.


Megoldások a gördülő zóna részére


Megoldások repülőtéri létesítmények körül


Megoldások repülőtéri létesítményekhez


Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP