Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Detego speciális aknafedlapok

Termékeink között megtalálhatóak magas minőségű ipari aknafefedelek vagy egyedi igények alapján gyártott különleges aknafedelek, melyek akár több fedlapbetéttel is készülhetnek. Emelésrásegítéssel, illetve automatikával is elláthatók a fedlapok, bármilyen méretben és kialakításban készülhetnek. Széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően minden igényt ki tudunk elégíteni. Kollégáink állnak rendelkezésére a tervezéstől a beépítésig.

Változatos lehetőségek

Akkor használják a különleges aknalefedéseket, amikor a hagyományos megoldások nem képesek eleget tenni az adott projekt előírásainak. Az ACO Detego a terület specialistájaként személyre szabott megoldást nyújt. A fedlap állhat egy vagy több részből, lehet emelésrásegítéses vagy emelésrásegítés nélküli. Vészkijárati lefedésként vagy padlóajtóként is funkcionálhat.

Dizájn: Kerek és szögletes forma is elkészíthető. Amennyiben egyedi tervre van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk.

Terhelési osztály: Válozatos terhelhetőség gyalogos forgalom, nehéz tehergépjárművek számára, valamint speciális körülményekre is.

Alapanyag: tűzihorganyzott vagy bevonatos acél, rozsdamentes acél, alumínium, beton (kompozit szerkezetekben is) - alkalmazástól függően. További bevonatok agresszív közegek, optikai szempontok vagy csúszásgátló okok miatt lehetségesek.


ACO Detego aknalefedések munka közben

Képgalériánkban megnézheti az ACO Detego termékcsalád változatos felhasználási lehetőségeit.


Személyes tanácsadás és támogatás

Kérdések esetén keresse közvetlenül a termékcsoport felelősét:

Kóczián Ádám
Kategóriamenedzser
ACO Kereskedelmi Kft.
Mobil +36 30 955 7794
E-mail: koczian.adam@aco.hu