Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO XtraDrain - XtraLine

A legátfogóbb rácskínálattal rendelkező műanyag folyóka család. A teljes rendszer az MSZ EN 1433 szerint minősített.

Az ACO a MUFLE termékrendszer integrálásával a legátfogóbb és legteljesebb műanyag vízelvezető műszaki megoldást kínálja a tájépítés és közműépítés részére.

A DrainLock típusú rácsok a MultiLine típusú folyókák mellett az XtraDrain típusú folyókákra is illeszkednek. Egyszerű műszaki megoldást kínál minden felhasználó részére, legyen az tervező, kivitelező vagy kereskedő. Gyalogos terheléstől a közúti terhelésig, 100 mm-től 300mm szélességig, öntöttvas, műanyag és horganyzott acél évédelemmel. Egy innovatív koncepció, mely teljes tervezési szabadságot biztosít.


MUFLE WING G - XtraLine G

Az ACO Xtraline G ipari területekre alkalmas F900 terhelésű folyóka család. A folyókatest HD-PE-ből készül, öntöttvas élvédelemmel. Az élvédelem 6 mm vastagságú. A teljes rendszer alkalmas és minősítéssel rendelkezik F 900 terhelési osztályig. A félméteres rácsok 4 db M8 csavarral kerülnek lerögzítésre.
Névleges méretek: 100, 150, 200, 300 mm

BŐVEBBEN

MUFLE WING - XtraLine B

Az ACO Xtraline B ipari területekre alkalmas F900 terhelésű folyóka család. A folyókatest HD-PE-ből készül, horganyzott acél élvédelemmel. Az élvédelem 4 mm vastagságú. A teljes rendszer alkalmas és minősítéssel rendelkezik F 900 terhelési osztályig. A félméteres rácsok 4 db M8 csavarral kerülnek lerögzítésre.
Névleges méretek: 100, 150, 200 mm

BŐVEBBEN

MUFLE SMART - XtraLine S

Az ACO Xtraline S C250 terhelésű folyóka család. A folyókatest HD-PE-ből készül, horganyzott acél és rozsdamentes élvédelemmel. Az élvédelem 20 mm magas és csak 2,5 mm vastagságú. A teljes rendszer alkalmas és minősítéssel rendelkezik C250 terhelési osztályig. A rácsok félméterenként 1 db kereszttartóval és egy (M8x40) csavarral kerülnek lerögzítésre.
Névleges méretek: 100, 150, 200 mm

BŐVEBBEN


MUFLE VIP - XtraLine C

Az ACO Xtraline S C250 terhelésű folyóka család. A folyókatest és az élvédelem is HD-PE-ből készül (egybe öntve). Az élvédelem 20 mm magas (300-as folyókánál 35 mm). A 300-as folyóka 1,5 m hosszú. A teljes rendszer alkalmas és minősítéssel rendelkezik C250 terhelési osztályig. A rácsok félméterenként 1 db kereszttartóval és egy (M8x40) csavarral kerülnek lerögzítésre.A 300-as folyóka esetében a rácsrögzítéshez fél méterenként 4 db menetes persely szükséges. A rács rögzítés az élvédelemhez rögzít.
Névleges méretek: 100, 150, 200, 300 mm

BŐVEBBEN

MUFLE ACE

Az ACE az új MUFLE vonalmenti vízelvezető rendszer. Ez az egyedülálló, forradalmi termék mely beömlő felülete öntöttvas tölcsérkialakítású, integrált ráccsal, amely nagy mennyiségű felszíni víz elvezetlésére szolgál. Korlátlan számú ACE egység segítségével végtelen hosszúságú folyókaszakasz alakítható ki.

Az ACE 3 méretben kapható: 160 mm, 200 mm és 250 mm átmérővel, hogy megfeleljen a különböző áramlási sebességi követelményeknek. A rendszert tesztelték az MSZ EN1433 szabvány szerint, és terhelhetősége az F 900 terhelési osztályig garantált.

A MUFLE ACE a következő alkalmazásokhoz ajánlott: nagy felületek, logisztikai területek, kikötők és repülőterek, nagy forgalmú területek, például autópálya-fizetőkabinok és szervizterületek, nehéz járművek tranzit- és manőverezési területei.

BŐVEBBEN

XtraDrain C és XtraDrain S

Az ACO Xtraline C folyóka rendszer compozit élvédelemmel rendelkező, C250 terhelésű folyóka család, az MSZ EN 1433 elvárásai szerint. A folyókatest HD-PE-ből készül. A rácsok az ACO MultiLine folyókacsalád rácsai, QuickLock rácsrögzítő szerelvénnyel.
Névleges méretek: 100, 150, 200 mm

Az ACO Xtraline S folyóka rendszer horganyzottacél élvédelemmel rendelkező, D400 terhelésű folyóka család, az MSZ EN 1433 elvárásai szerint. A folyókatest HD-PE-ből készül. A rácsok az ACO MultiLine folyókacsalád rácsai, QuickLock rácsrögzítő szerelvénnyel.
Névleges méretek: 100, 150, 200 mm