Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Polietilén tartályos zsírleválasztók

Az ACO Lipumax P földbe telepíthető zsírleválasztó polietilénből készül. A műanyag tartályok teherelosztó födémmel együtt D 400 terhelési osztályra is alkalmazhatók. A különböző névleges méretekben, kiegészítő elemek és tartozékok lehetővé teszik a bővítést vagy akár az automatizálást is.

ACO Lipumax P-B - alapfelszereltség

ACO Lipumax P-D - 1. felszereltségi fok

ACO Lipumax P-DM - 2. felszereltségi fok

ACO Lipumax P-DA - 3. felszerltségi fok

Üvegszálerősítésű GRP tartályos zsírleválasztók

A Lipumax G típusú üvesgszálerősítéses műanyagból készült tartályok önsúlya csekély, viszont akár D400 terhelésre is igénybe vehető. A tartály tisztítás, ürítése fedlapon keresztül történhet.

Lipumax G - Üvegszálerősítésű GRP tartályos zsírleválasztó
ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.