Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Dxf 408010

Budai vár

Budapest, sőt, mondhatjuk, hogy Magyarország egyik legismertebb helyszíne a budai várnegyed. Ezen a kis területen több évszázad történelme sűrűsödik össze, nem véletlen, hogy a helyszín 1987-ben felkerült az UNESCO világörökségi listájára. Külföldi és belföldi turisták tízezrei keresik fel minden évben, hogy gyönyörködhessenek a dunai panorámában, illetve, hogy megcsodálhassák a magyar történelem épített emlékeit.

Tovább a referenciára

Dxf 446777

Haraszthy Pincészet

A borkedvelők jó eséllyel ismerik az etyeki dombok között megtalálható Haraszthy Pincészetet. Egy ilyen helyszínen az épület minden elemének a helyén kell lennie. A problémamentes működést egyrészt a vendégek, másrészt a szigorú élelmiszerbiztonsági előlírások, harmadrészt a termelés folytonosságának fenntartása miatt muszáj biztosítani. Az ACO termékei a területen több ponton is megjelennek.

Tovább a referenciára

Carlshuette

Bükfürdő: a termálvizek otthona

Az ország nyugati részében elhelyezkedő Bükfürdő lakosainak jelentős része a szolgáltatásokból él. Ami nem is meglepő, figyelembe véve a második világháború után feltárt termálvizet és az arra ráépülő fürdőturizmust. Ilyen területen kiemelt fontosságú a vízelvezetés kérdése.

Tovább a referenciára

Dxf 446737

ACO Multiline Seal in folyókák a Nemzeti Összetartozás Emlékhelyén

Közel sem átlagos feladatot kaptak az ACO Multiline Seal in folyókái: a Nemzeti Összetartozás Emlékhelyének közel 100 méter hosszú rámpáján oldják meg a vízelvezetést.

Tovább a referenciára

446788

Rozsdamentes acél ACO folyókák a Duna Arénában

A Duna Aréna belső részében minden a vízi sportokról és az azokat kiszolgáló helyiségekről szól. Azaz elmondható, hogy itt a sportolók mellett a víz van a középpontban.

Tovább a referenciára

Munka3

ACO KerbDrain szegélykőbe épített folyóka a gárdonyi Aldinál

A gárdonyi Aldi üzlet tervezésénél az egyik legfontosabb cél volt, hogy a főútról a csapadékvíz nem folyjon be az áruház parkolójába, ne alakuljon ki vízfolyás, valamint a kanyarodó autók ne fröcsköljék le a gyalogosokat.

Tovább a referenciára

ACO Modular 125 folyókák a József Nádor téri mélygarázsban

A járműállomány növekedésével a József Nádor tér felújítása során kardinális kérdésként szerepelt egy mélygarázs kialakítása.

Tovább a referenciára