Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Haraszthy Pincészet

A borkedvelők jó eséllyel ismerik az etyeki dombok között megtalálható Haraszthy Pincészetet. Egy ilyen helyszínen az épület minden elemének a helyén kell lennie. A problémamentes működést egyrészt a vendégek, másrészt a szigorú élelmiszerbiztonsági előlírások, harmadrészt a termelés folytonosságának fenntartása miatt muszáj biztosítani. Az ACO termékei a területen több ponton is megjelennek.

Tovább a referenciára

Rozsdamentes acél ACO folyókák a Duna Arénában

A Duna Aréna belső részében minden a vízi sportokról és az azokat kiszolgáló helyiségekről szól. Azaz elmondható, hogy itt a sportolók mellett a víz van a középpontban.

Tovább a referenciára

Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP