Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO KerbDrain szegélykőbe integrált folyókák a gárdonyi Aldinál

Bevásárlóközpontok, üzletek esetén már a tervezés során kiemelt figyelmet fordítanak mind az autósok, mind a gyalogosok érdekeire.

Nem volt ez másként a gárdonyi Aldi üzlet esetében sem. Az üzlet a települést átszelő forgalmas 7-es út mellett helyezkedik el. Az úton, főleg a nyári szezonban, folyamatos az autósforgalom, ugyanakkor a járdát is előszeretettel használják a gyalogosok. Legfontosabb cél volt, hogy a főútról a csapadékvíz nem folyjon be az áruház parkolójába, ne alakuljon ki vízfolyás, valamint a kanyarodó autók ne fröcsköljék le a gyalogosokat.

A tervezésnél a fő szempont az volt, hogy a víz elvezetését víznyelők építése nélkül oldják meg. Erre a feladatra tökéletes az ACO KerbDrain folyókája. A folyóka tipikus 2 az 1 megoldás: szegélykő és folyóka egyben. Nem is beszélve a telepítés során megtakarítható időről, hiszen egy lépésben lehet beépíteni a folyókát és a szegélykövet. A KerbDrain vandálbiztos megoldást nyújt, mivel nincs eltávolítható rácsa. A folyóka polimerbetonból készül.

Képgaléria
ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.