Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Budai vár

Budapest, sőt, mondhatjuk, hogy Magyarország egyik legismertebb helyszíne a budai várnegyed. Ezen a kis területen több évszázad történelme sűrűsödik össze, nem véletlen, hogy a helyszín 1987-ben felkerült az UNESCO világörökségi listájára. Külföldi és belföldi turisták tízezrei keresik fel minden évben, hogy gyönyörködhessenek a dunai panorámában, illetve, hogy megcsodálhassák a magyar történelem épített emlékeit.

Tovább a referenciára

Bükfürdő: a termálvizek otthona

Az ország nyugati részében elhelyezkedő Bükfürdő lakosainak jelentős része a szolgáltatásokból él. Ami nem is meglepő, figyelembe véve a második világháború után feltárt termálvizet és az arra ráépülő fürdőturizmust. Ilyen területen kiemelt fontosságú a vízelvezetés kérdése.

Tovább a referenciára

Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP