Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Egeszseges Konyha Banner1

Higiénikus konyha az ACO-tól

Higiénikus konyha - tiszta, biztonságos és egészséges

A vendéglátóipari, szállodai konyhákban keletkező szennyvíz magas olaj- és zsírtartalommal rendelkezik. Amennyiben ez a szennyvíz közvetlenül a lefolyórendszerbe kerül, akkor ennek zsírtartalma kirakódhat a csővezeték belső falán, ami dugulást okozhat. Mindemelett kellemetlen szagokat okoz, veszélyezteti a tisztaságot, a konyha higiéniáját. Ezen tényezők nagyban befolyásolhatják a vendéglátás minőségét, mely hosszú távon a vendégek számában is jelentkezni fog.

A higiénikus és egészséges konyha kialakítása a hatékony szennyvízkezelési rendszer kiválasztásával kezdődik. Olyan rendszert kell létrehozni, amely könnyen tisztítható, ezáltal támogatja a termelékenységet és az egészséges konyhai környezetet.


A jól megtervezett konyha hatékony szennyvízelvezető rendszerrel előnyös a vendégek, a tulajdonos, a dolgozók és általában a környezet számára. Az ACO komplett megoldásokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek minden konyha igényeit lefedik.

A higiénikus konyha a tiszta és biztonságos szennyvízkezelési rendszer kiválasztásával kezdődik.

ACO Zsírcsapda

Ismerje meg az ACO nagykonyhai családjának legújabb tagját, az ACO Zsírcsapdát. A kompakt méretű, szabadon álló eszköz, egyszerre akár több konyhai berendezés fogadására képes. Használható éttermekben, szállodákban, gyorséttermekben, kávézókban, büfékben, de akár hentesüzletekben is.

Tovább a Zsírcsapda oldalára

Egészséges konyha az ACO-tól

Melyek a higiénikus és egészséges nagykonyha összetevői? Az alkalmazottak? Az eszközök? Az alapanyagok? Igen, ezek mindegyike elengedhetetlen. Csakúgy, mint a megfelelő szennyvízkezelési és -elvezetési rendszer. Tudjon meg többet!


Egészséges gasztronómiai receptünk

Az élelmiszer-minőség, az élelmiszer-biztonság, az alkalmazottak szakértelme és a konyhai eszközök minősége minden vendéglátóegység számára a legfontosabb tényezők között szerepelnek. Ezzel szemben gyakran előfordul, hogy a konyhai infrastruktúra fontosságát kevésbé veszik figyelembe vagy alábecsülik. A higiénikus és így egészséges konyha a megfelelő szennyvízkezeléssel kezdődik.

Higiénikus konyha

Felejtse el a kellemetlen szagokat és a pangó szennyvizet! A megfelelően kialakított szennyvízkezelő rendszerrel a konyha tiszta és biztonságos marad!


Takarítson meg időt és energiát

Csökkentse a napi karbantartási és takarítási költségeket az ACO vízelvezető folyókáival. Padlóját könnyebben és gyorsabban tarthatja tisztán köszönhetően az ACO megoldásainak.


Munkahelyi biztonság

A vízelvezető rendszerek higiénikus kialakítása csúszásgátló rácsokkal kombinálva garantálja a biztonságos munkahelyi környezet megteremtését.


A higiénikus konyhához szükséges termékek


Tudjon meg többet a higiénikus és egészséges konyha összetevőiről!