Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO megoldások a fürdőszobában

Új ház építése, illetve régebbi lakások felújítása esetén is egyre többen választják az épített zuhanyzókat a hagyományos zuhanykabin helyett. Ezekben az esetekben nyújt ideális megoldást az ACO fürdőszobai vízelvezető rendszere. Az épített zuhannyal nem szükséges megtörni a fürdőszoba padlószintjét, ugyanis a zuhanyfülke harmonikusan simul a burkolatba. A látványon kívül meggyőző érv a praktikum is, hiszen a zuhanyfülke könnyebben tisztítható és akadálymentesen megközelíthető.

Minőség, dizájn és egyszerű beépíthetőség - az ACO termékek alapvető jellemzői. Zuhanyfolyóka és padlóösszefolyó termékválasztékunkban megtalálhatók rozsdamentes acélból készült rácsok különféle díszítő mintázatokkal és biztonsági üveg fedlapok is.

Lépjen be képzeletbeli fürdőszobánkba és nézze végig termékeinket, inspirálódjon a képgalériánkban megtalálható fotókkal.

Fürdőszobai termékeinket márkakereskedő partnereinknél tudja megvásárolni.

Márkakereskedő keresése


Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Zuhanyfolyóka vagy padlóösszefolyó? Nem tudja eldönteni, hogy melyik az ideális vízelvezetési megoldás fürdőszobájához? Esetleg a különböző kivitelű zuhanyfolyókák közül nem tud választani? Amennyiben a fürdőszobai vízelvezetés kapcsán bármilyen kérdése felmerül, kollégáink örömmel adnak tanácsot.

Kérdezze az ACO szakértőit!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elolvastam és megértetem az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat.


Letöltések

Töltse le az Önt érdeklő dokumentumokat!


Inspiráció

Amennyiben ötleteket keres álmai fürdőszobájához, akkor a legjobb helyen jár. Merüljön el az ACO fürdőszobák szépségében.


Rácsok és fedlapok

Az ACO széles zuhanyfolyóka rács- és fedlapválasztékában biztosan megtalálja az Ön fürdőszobájához illő terméket. Nézze végig kínálatunkat és az egyes termékek mellett található linkre kattintva többet is megtudhat a műszaki tartalomról.

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.