ACO megoldások a fürdőszobában

Új ház építése, illetve régebbi lakások felújítása esetén is egyre többen választják az épített zuhanyzókat a hagyományos zuhanykabin helyett. Ezekben az esetekben nyújt ideális megoldást az ACO fürdőszobai vízelvezető rendszere. Az épített zuhannyal nem szükséges megtörni a fürdőszoba padlószintjét, ugyanis a zuhanyfülke harmonikusan simul a burkolatba. A látványon kívül meggyőző érv a praktikum is, hiszen a zuhanyfülke könnyebben tisztítható és akadálymentesen megközelíthető.

Minőség, dizájn és egyszerű beépíthetőség - az ACO termékek alapvető jellemzői. Zuhanyfolyóka és padlóösszefolyó termékválasztékunkban megtalálhatók rozsdamentes acélból készült rácsok különféle díszítő mintázatokkal és biztonsági üveg fedlapok is.

Lépjen be képzeletbeli fürdőszobánkba és nézze végig termékeinket, inspirálódjon a képgalériánkban megtalálható fotókkal.


Kérdése van?

Zuhanyfolyóka vagy padlóösszefolyó? Nem tudja eldönteni, hogy melyik az ideális vízelvezetési megoldás fürdőszobájához? Esetleg a különböző kivitelű zuhanyfolyókák közül nem tud választani? Amennyiben a fürdőszobai vízelvezetés kapcsán bármilyen kérdése felmerül, kollégáink örömmel adnak tanácsot. Nincs más dolga, mint a Kapcsolatfelvételi űrlapot kitölteni és elküldeni számunkra.

Kérdezze az ACO szakértőit!


Kereskedői lista

A linken található térkép segítségével keresse meg az Önhöz legközelebb található ACO márkakereskedést, ahol megvásárolhatja álmai fürdőszobájának ACO tartozékait.

ACO márkakereskedők listája.

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban bármilyen kérdése felmerül, kérjük, hogy töltse ki a Kapcsolatfelvételi űrlapunkat és küldje el azt számunkra. Kollégáink örömmel segítenek Önnek.


Letöltések

Töltse le az Önt érdeklő dokumentumokat!


Rácsok és fedlapok

Az ACO széles zuhanyfolyóka rács- és fedlapválasztékában biztosan megtalálja az Ön fürdőszobájához illő terméket. Nézze végig kínálatunkat és az egyes termékek mellett található linkre kattintva többet is megtudhat a műszaki tartalomról.

Biztonsági üveg

Inspiráció

Amennyiben ötleteket keres álmai fürdőszobájához, akkor a legjobb helyen jár. Merüljön el az ACO fürdőszobák szépségében.

TOP