ACO Magyarország

ACO Comfort Zuhanyfolyóka

A Comfort zuhanyfolyóka kiválóan alkalmas nagy mennyiségű víz gyors elvezetésére, melyet a gyárilag kialakított "V" keresztmetszetű, test és a folyóka rácsok szélein képzett csatorna tesz lehető. A rozsdamentes kialakítás tökéletes higiéniát biztosít a fürdőszobában, a könnyedén szétszedhető és kivehető bűzzár közvetlen hozzáférést tesz lehetővé a lefolyóhoz.

>>Bővebben

ACO Exclusive Plusz Zuhanyfolyóka

Az ACO Exclusive plusz zuhanyfolyóka másodlagos vízelvezetéssel tökéletes biztonságot nyújt a szivárgás ellen.

zuhanytálca nélkül, burkolattal kialakított épített zuhanyozó sok építtető számára nem nyújt kielégítő biztonságot a szivárgás tekintetében.

Az épített kialakítás megkövetel bizonyos alapvető feltételeket, úgy, mint az építési környezetnek megfelelő műszaki tartalommal rendelkező zuhanyfolyóka és a tökéletesen homogén kent szigetelés alkalmazása. A zuhanyfolyóka választást az építéshelyi adottságokon kívül a fürdőhelység belsőépítészeti tervezése is befolyásolja.Esztétikailag és funkcionálisan is - az egyetlen lejtésirány kialakításával - közvetlenül a fal mellé beépített zuhanyfolyóka nyújtja a tökéletes megoldást.

>>Bővebben

ACO Exclusive Zuhanyfolyóka

Az elektropolírozott csillogóan fényes, nemesacél kivitelével, a nagyvonalúságot és a kényeztető luxus érzését nyújtja Önnek az ACO EXCLUSIVE zuhanyfolyóka család.

A folyókatest vízszintes vagy tetszőleges oldalon függőleges szigetelőgallérral választható. A változatos mintázatú rozsdamentes rácsok, burkolható vagy üveg felsőrészek teszik teljessé a rendszert. A lapburkolattal burkolható fedlap, lehetőséget ad arra, hogy a fürdőben csak a burkolat anyaga érvényesüljön.

Ezzel a zuhany kialakítással a fürdőszoba az eleganciát sugallja. A fürdőszobai látvány tovább fokozható a beépíthető és hálózatra köthető Lightline Pro LED világítással, így egy igazán különleges fürdőszobai környezetet kaphatunk.

>>Bővebben

ACO Solid résfolyóka

A rozsdamentes acél ACO Solid egy szinte láthatatlan résfolyóka, - ami vastagságtól fügetlenü - bármilyen burkolatba beépíteni és emellett a tökéletes vízelvezetést biztosít. Ez a folyóka egyesíti a dizájnt és funkcionalitást. A rés zuhanyfolyóka észrevétlenül épül a fürdőszoba stílusába, így műszaki és optikai eleganciát is ad. A résfolyókák az építészet kulcsfontosságú elemei a könnyen használható fürdőszobához - mindezek mellett elegáns megoldás, hiszen alig látható.

>>Bővebben

ACO Wall zuhanyfolyóka

A rozsdamentes acél ACO Wall egy szinte láthatatlan folyóka, bármilyen burkolat esetén tökéletes vízelvezetést biztosít. A burkolható felsőrész garantálja az egyszerű karbantarthatóságot, valamint a falnyíláson keresztül elfolyó víz különleges eleganciát biztosít a zuhanykabinnak. A falbeömléses zuhanyfolyóka észrevétlenül épül a fürdőszoba stílusába, így műszaki és optikai eleganciát is ad. A résfolyókák az építészet kulcsfontosságú elemei a könnyen használható fürdőszobához - mindezek mellett elegáns megoldás, hiszen alig látható.

>>Bővebben

ACO Modular plusz zuhanyfolyóka

A Modular Plusz folyóka választható vízkivételi elemmel rendkívül rugalmas beépítést tesz lehetővé. A forgatható csőcsonknak és a különböző beépítési magasságú alsórészeknek  köszönhetően minden beéépítési helyzetben alkalmazható. Az Exclusive rácsválaszték mindemellett különleges megjelenést biztosít, hogy ne csak funkcionalitása, hanem megjelenése is egyedülálló legyen.

>>Bővebben

Shower Step

A zuhanykabin lejtés kialakítását egyszerűbbé és esztétikusabbá tevő rozsdamentes profilrendszer. Beépítésével áthidaljuk a zuhanykabin és a fürdőszoba egyéb felületei közötti szintkülönbséget. A fürdőszoba padozata lejtés nélkül, teljesen síkban burkolt, míg a zuhanyzó padlója a zuhanyfolyóka felé lejt 1,5-2%-ot. Az ACO Shower Step tökéletes átmenetet képez a felületek között. Beépítése egyszerű, mellyel időt takaríthatunk meg és védi a burkolat éleit - és egyben elegáns megjelenést is biztosít.

»Bővebben

ACO egyedi zuhanyfolyóka megoldások

Fürdőszobák és projektek esetén a helyszín adottságai és egyedi igények miatt gyakran egyedi kialakítású zuhanyfolyókára van szükség. Az ACO gyártási kapacitása lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen nyomvonalú, és méretű folyóka kialakítását. Alapja a kiváló minőségű rozsdamentes acél amelyből a folyókatest és rács is készül. A bűzzárak elhelyezése és kialakítása is tetszőleges lehet.

>>Bővebben
TOP