ACO Magyarország

ACO Comfort Zuhanyfolyóka

Maratott, nemesacél kivitelben, a konformitást és költséghatékonyságot nyújtja Önnek az ACO COMFORT zuhanyfolyóka család. A rozsdamentes testben a kiemelhető műanyag bűzzár egyszerű karbantartás lehetőségét adja.

A folyókatestek rendelhetők szigetelő perem nélkül illetve vízszintes vagy függőleges szigetelőgallérral. Változatos mintázatú rozsdamentes rácsok teszik teljessé a rendszert. A lapburkolattal burkolható fedlap, lehetőséget ad arra, hogy a fürdőben csak a burkolat anyaga érvényesüljön.

>>Bővebben

ACO Exclusive Zuhanyfolyóka

Az elektropolírozott csillogóan fényes, nemesacél kivitelével, a nagyvonalúságot és a kényeztető luxus érzését nyújtja Önnek az ACO EXCLUSIVE zuhanyfolyóka család.

A folyókatest vízszintes vagy tetszőleges oldalon függőleges szigetelőgallérral választható. A változatos mintázatú rozsdamentes rácsok, burkolható vagy üveg felsőrészek teszik teljessé a rendszert. A lapburkolattal burkolható fedlap, lehetőséget ad arra, hogy a fürdőben csak a burkolat anyaga érvényesüljön.

Ezzel a zuhany kialakítással a fürdőszoba az eleganciát sugallja. A fürdőszobai látvány tovább fokozható a beépíthető és hálózatra köthető Lightline Pro LED világítással, így egy igazán különleges fürdőszobai környezetet kaphatunk.

>>Bővebben

ACO Solid résfolyóka

A rozsdamentes acél ACO Solid egy szinte láthatatlan résfolyóka, - ami vastagságtól fügetlenü - bármilyen burkolatba beépíteni és emellett a tökéletes vízelvezetést biztosít. Ez a folyóka egyesíti a dizájnt és funkcionalitást. A rés zuhanyfolyóka észrevétlenül épül a fürdőszoba stílusába, így műszaki és optikai eleganciát is ad. A résfolyókák az építészet kulcsfontosságú elemei a könnyen használható fürdőszobához - mindezek mellett elegáns megoldás, hiszen alig látható.

>>Bővebben

ACO Wall zuhanyfolyóka

A rozsdamentes acél ACO Wall egy szinte láthatatlan folyóka, bármilyen burkolat esetén tökéletes vízelvezetést biztosít. A burkolható felsőrész garantálja az egyszerű karbantarthatóságot, valamint a falnyíláson keresztül elfolyó víz különleges eleganciát biztosít a zuhanykabinnak. A falbeömléses zuhanyfolyóka észrevétlenül épül a fürdőszoba stílusába, így műszaki és optikai eleganciát is ad. A résfolyókák az építészet kulcsfontosságú elemei a könnyen használható fürdőszobához - mindezek mellett elegáns megoldás, hiszen alig látható.

>>Bővebben

Shower Step

A zuhanykabin lejtés kialakítását egyszerűbbé és esztétikusabbá tevő rozsdamentes profilrendszer. Beépítésével áthidaljuk a zuhanykabin és a fürdőszoba egyéb felületei közötti szintkülönbséget. A fürdőszoba padozata lejtés nélkül, teljesen síkban burkolt, míg a zuhanyzó padlója a zuhanyfolyóka felé lejt 1,5-2%-ot. Az ACO Shower Step tökéletes átmenetet képez a felületek között. Beépítése egyszerű, mellyel időt takaríthatunk meg és védi a burkolat éleit - és egyben elegáns megjelenést is biztosít.

»Bővebben

ACO hőcserélős zuhanyfolyóka

Környezetbarát, energiatakarékos műszaki megoldás. Az ACO hőcserélős zuhanyfolyóka a zuhanyzás alkalmával elfolyó meleg víz hőenergiáját újra használja egy beépített hőcserélővel és a zuhany meleg víz ellátását segíti.

>>Bővebben

ACO egyedi zuhanyfolyóka megoldások

Fürdőszobák és projektek esetén a helyszín adottságai és egyedi igények miatt gyakran egyedi kialakítású zuhanyfolyókára van szükség. Az ACO gyártási kapacitása lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen nyomvonalú, és méretű folyóka kialakítását. Alapja a kiváló minőségű rozsdamentes acél amelyből a folyókatest és rács is készül. A bűzzárak elhelyezése és kialakítása is tetszőleges lehet.

>>Bővebben
TOP