Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Az angolakna elegáns lefedése

Angolaknával láttuk el a pincénket, mert így érhető el, hogy megfelelő fény jusson be a lenti térbe. De vajon mivel érdemes lefedni az aknát olyan módon, hogy az ne vegye el a fényt, ugyanakkor a felszínen is esztétikus legyen a megjelenése? A választ és egyúttal a megoldást az ACO Vario család biztosítja.

Egyre többször fordul elő, hogy régebbi házak esetében a család növekedésével a nagyobb helyigényt a pince átalakításával elégítik ki. Ilyenkor a korábbi raktárfunkció megszűnik és hasznos lakóteret, háló- vagy dolgozószobát alakítanak ki benne. Új építésű házaknál sokszor már eleve hasznos funkcióval tervezik a föld alatti helyiségeket. Az élettér egy része részben a ház legalsó, föld alatti szintjére kerül. Nem kérdéses, hogy ebben az esetben is a legjobb megoldás, ha természetes fénnyel tudjuk ellátni ezeket a területeket. A természetes fény hatására jobb lesz a hangulatunk. Az ACO angolakna széles választéka megoldást nyújt a pince bevilágításához.

ACO Vario angolakna-lefedés biztonsági üveggel és rozsdamentes acélból készült ráccsal, egyedi kerettel.

ACO Vario angolakna-lefedés biztonsági üveggel és rozsdamentes acélból készült ráccsal, rozsdamentes acélból készült kerettel.

ACO Vario angolakna-lefedés biztonsági üveggel és rozsdamentes acélból készült ráccsal, antracit kerettel.


Ám mi a helyzet a felszínen? Az akna tetejét célszerű lefedni, hiszen így akadályozhatjuk meg, hogy a kosz, levelek, ág- és földdarabok belehulljanak. Ugyanakkor előfordulhat, hogy nem elégszünk meg egy egyszerű ráccsal. Több oka is lehet, hogy szépérzékünk közbeszól, például, ha az akna a terasz alatt helyezkedik el. Ilyenkor kiemelten fontos a külső megjelenés, hiszen nem akarjuk megtörni a terasz hangulatát egy oda nem illő ráccsal vagy fedéllel. Legalább ugyanennyire fontos az is, hogy a fedélen rendszeresen közlekedünk, átsétálunk rajta.

Az ACO termékválasztékában található Vario aknalefedések még a legkifinomultabb igényeknek és ízlésnek is megfelelnek. A Vario termékcsalád tagjai többet jelentenek, mint egyszerű fedél: mindamellett, hogy természetes fénnyel látja el az alagsori helyiséget, elegáns megjelenésével az udvar, illetve a terasz dísze lehet. A moduláris rendszernek köszönhetően számtalan variácó készülhet. Sőt, még a terasz egyedi burkolata is beilleszthető a keretbe, így harmonikus megjelenés alakítható ki. A csúszásmentes felület és a magas minőségű rozsdamentes acél a biztonságos kialakítás mellett hosszú élettartamot garantál.

ACO Vario angolakna-lefedés

ACO Vario angolakna-lefedés

Termékelőnyök
  • Egyedi külső
    Választható csak üveg, rozsdamentes ráccsal kombinált üveg vagy akár egyedi megoldás is elképzelhető
  • Csúszásmentes
    Csúszásmentességi osztály R9
  • Biztonsági üveg
    A biztonsági üveg 34 mm vastagságú, hangszigetelő és ellenáll a hőmérsékletingadozásnak is
  • Gyalogos terhelésű
    Az angolakna lefedések gyalogos forgalommal terhelhetők
  • Fedés
    Az angolakna fehér szélét tökéletesen takarja a Vario fedél, így semmi nem töri meg a burkolatok harmóniáját
  • Méret
    Széles méretválaszték áll rendelkezésre: 400*1000 mm, 400*1250 mm, 600*1000 mm és 600*1250 mm

A díjazott

Az ACO Vario fedelek kategóriájukban Németországban elnyerték a PLUS X díjat, amelyet minőségükért, egyszerű használhatóságukért és funkcionalitásukért kaptak meg. A díj mindhárom aspektusa igazi elismerése a terméknek és a mögötte álló fejlesztési munkának.


Egyedi
Pont olyan különleges és egyedi, mint bármelyik terasz. Az ACO Vario fedelet egyéni elképzeléseink alapján tervezhetjük meg.

Rugalmas
Számtalan lehetőség: az előre gyártott változatoktól egészen az általunk megálmodott verzióig. Különböző anyagok, méretek és kivitelek közül választhatunk.

Elegáns
Az aknafedél teljesen beleolvad a teraszba, ezáltal nem töri meg annak harmóniáját.

Amennyiben további kérdése merül fel az aknalefedésekkel kapcsolatban, keresse kollégáinkat, vagy írjon nekünk üzenetet.