Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Voronoi öntöttvas rács

ACO Voronoi rács öntöttvasból

A természet ihlette

Az ACO Self termékcsaládba tartozó rács ránézésre véletlenszerű, geometrikus formákat mutató elrendezése és az így létrejövő egyedi dizájn mögött tudatos tervezés áll, amelyet a természet szépsége ihletett. A mintázat visszaköszön többek között a zsiráf foltjaiban, a szitakötő szárnyain, de hasonló látványban lehet részünk, amikor a kiszáradt földre vetünk egy pillantást. Az organikus mintának köszönhetően a rács kiválóan illeszkedik az épített és a természetes környezethez is.

Az öntöttvas alapanyagnak köszönhetően a rács korrózióálló és robusztus. Speciális bevonatából adódóan ellenáll az időjárás hatásainak és megtartja színét. Számtalan vízelvezetési igény megoldható használatával, legyen szó kertekről vagy városi tájépítészetről, ugyanis személygépkocsival is terhelhető.

Mivel a vízelvezető rendszer látható eleméről van szó, ezért ez a rács hangsúlyos eleme lesz az épületnek vagy a kertnek és ezek környezetének.

A rács használható gépjárműforgalom esetén is. Arra azonban figyeljünk, hogy az öntöttvas rácsok nem ajánlottak a Highline folyókához.


Termékjellemzők

  • Rács vonelmanti vízelvezetéshez
  • Rács pontszerű vízelvezetéshez
  • A vízelvezető rendszer harmonikus megjelenése megoldható
  • Anyaga: öntöttvas
  • Kertre, teraszra és autóbeállóra
  • Személyautós terhelésreTOP