Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Sajtóhír

ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka
A fekete soha nem megy ki a divatból

Kibővült az ACO zuhanyfolyókák termékválasztéka. Az ACO Nero rozsdamentes acélból készült fekete testtel és felsőrésszel kapható.

Felgyorsult világunkban a divat is folyamatosan változik. Régen elmúltak már azok az idők, amikor a fürdőszoba funkcionális helyiségként a lakás egy távoli, eldugott szegletében kapott helyet. Ma már ugyanolyan gonddal rendezzük be ezt a teret, mint a lakószobákat. Sőt, mivel itt bármilyen változtatás komoly időbeli és pénzbeli beruházást jelent, ezért mindenki megpróbál időtálló anyagokkal dolgozni.

A lakberendezés és a fürdőszoba területén is mind nagyobb teret engedünk a természetes anyagoknak és a természetnek. A zöld növények és a természet zárt térbe juttatása iránt egyre erőteljesebb az érdeklődés. A növényeket fekete, sötét tónusokkal kombinálva melegebb légkört teremthetünk. Ennek megfelelően a sötétszürke, az antracit és a mélyfekete használata egyre elterjedtebb. A fekete szinte már mindenütt jelen van: láthatunk fekete homlokzatokat, sötét bútorokat, de megjelenik a konyában és a fürdőszobában is.

A zuhanyfolyóka fekete rozsdamentes acélja harmonikusan illeszkedik a fürdőszobához. Mind anyagát, mind színét tekintve időtálló megoldást jelent. A fekete ugyanakkor ellentétes a fürdőszoba megszokott fehér színvilágával. Amennyiben fa kiegészítőkkel kombináljuk, akkor elegáns, kissé indusztriális megjelenést kölcsönözhetünk a helyiségnek.

Erre a trendre reflektálva egészítette ki az ACO a fürdőszobai termékkínálatát. Korábban az Exclusive Plusz és Modular Plusz családokhoz már lehetett fekete fedlapot rendelni, amely biztonsági üvegből készült. A vállalat azonban lépett egyet és a Comfot családhoz is elérhetővé tette a feketét. A különbség azonban igazán látványos. A Nero esetében a fedlap rozsdamentes acélból készül, ám ennél is lényegesebb különbség, hogy itt a folyóka teste is fekete. Azaz beépítés után a zuhanyfolyóka mindegyik látható része egységes színvilágú.

Az ACO zuhanyfolyóka problémamentes vízelvezetést biztosít és tartós minőséget képvisel. A rozsdamentes acél felülete teljesen sima, aminek köszönhetően a haj és a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta és a szerkezet könnyebben karbantartható. A folyóka egyszerűen beépíthető és kis magasságának köszönhetően felújításoknál is felhasználható. Hét hosszúságban rendelhető, műszaki tartalma megegyezik a tavaly megújult Comfort zuhanyfolyóka műszaki tartalmával. Az ACO-ra jellemző precízitással a vállalat a fekete ShowerStep-et is felvette a kínálatába az egységes megjelenés miatt.

Az ACO Nero zuhanyfolyóka műszaki információja a weboldalon található: https://www.aco.hu/termekek/fuerdoszobak-vizelvezetese/aco-zuhanyfolyokak/comfort-nero-zuhanyfolyoka

Képgaléria
Vissza a letöltésekhez