Megújult az ACO Comfort zuhanyfolyóka
Az akadálymentes fürdőszobák nélkülözhetetlen eleme

Hidroformázással készült összefolyó alsórész, egyszerűbben eltávolítható bűzzár és szintezési lehetőség. Ezek a megújult ACO Comfort zuhanyfolyóka legfontosabb jellemzői.

A kutatás-fejlesztés az ACO egyik legfontosabb hajtóereje. A vállalat célkitűzése, hogy mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járva szolgálja ki a fogyasztók igényét. Legutóbb az ACO fürdőszobai kínálatának egyik legnépszerűbb terméke, a Comfort zuhanyfolyóka újult meg. A Comfort család tagjai eddig is keresettek voltak mind a magánfelhasználók, mind a projektek esetében. Ám az ACO úgy ítélte meg, hogy apróbb módosításokkal még jobbá tehető a termék.

Könnyen tisztítható kétrészes bűzzár

A bűzzár egyszerű eltávolítását a beépített fülek teszik lehetővé

A hidroformázás néven ismert, új gyártási eljárás során a csőből komplex háromdimenziós formák készülnek


A megújult Comfort zuhanyfolyóka esetében az összefolyó alsórész egy új gyártási eljárással, hidroformázással készül. A folyamat során a csőből komplex, háromdimenziós forma készül. Az összefolyót már a gyárban felhegesztik a folyóka testére, ami garantálja a tökéletes vízzárást. Szintén újdonság a kétrészes bűzzár. A bűzzár eltávolítása a korábbinál sokkal egyszerűbbé és higiénikusabbá vált a beépített füleknek köszönhetően. Ezeket megfogva nem kell közvetlenül a bűzzárba nyúlni. A bűzzár eltávolításával annak tisztítása könnyebbé válik, miközben a csőrendszerhez is biztosított a hozzáférés az egyszerűbb karbantartás érdekében. Az ACO tisztában van azzal, hogy minden zuhanyzó más és más, emellett a beépítési körülmények is kellőképpen változatosak. Ezt figyelembe véve a zuhanyfolyóka immár állítólábakkal szintezhető. A legalacsonyabb beépítési magasság 69 mm, ami a lábaknak köszönhetően növelhető.

A zuhanyfolyóka egyéb paraméterei változatlanok maradtak. Az ACO termékekre jellemző a magas minőségű kivitel, ami a Comfort zuhanyfolyóka esetében is jelen van. A rozsdamentes acél alapanyag mindamellett, hogy tartóssá teszi a terméket, megfelelő higiéniát is biztosít, hiszen magas hőmérsékleten is jól bírja a tisztító- és fertőtlenítőszereket. A zuhanyfolyóka rendelhető normál szigetelőgallérral, falszigetelőgallérral vagy szigetelőgallér nélkül. Elérhető szigetelőmembránnal ellátott változat is. Választható vízszintes és függőleges csőcsatlakozás is. A leglátványosabb elem azonban továbbra is a rács, hiszen ez az a rész, ami szem előtt van és beépítés után a fürdőszoba díszévé válhat. A széles rácsválaszték szintén a Comfort zuhanyfolyóka sajátja.

Amennyiben további kérdése merül fel a Comfort zuhanyfolyókával kapcsolatban, keresse kollégáinkat, vagy írjon nekünk üzenetet.

TOP