Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Megújult az ACO Comfort zuhanyfolyóka
Az akadálymentes fürdőszobák nélkülözhetetlen eleme

Hidroformázással készült összefolyó alsórész, egyszerűbben eltávolítható bűzzár és szintezési lehetőség. Ezek a megújult ACO Comfort zuhanyfolyóka legfontosabb jellemzői.

A kutatás-fejlesztés az ACO egyik legfontosabb hajtóereje. A vállalat célkitűzése, hogy mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járva szolgálja ki a fogyasztók igényét. Legutóbb az ACO fürdőszobai kínálatának egyik legnépszerűbb terméke, a Comfort zuhanyfolyóka újult meg. A Comfort család tagjai eddig is keresettek voltak mind a magánfelhasználók, mind a projektek esetében. Ám az ACO úgy ítélte meg, hogy apróbb módosításokkal még jobbá tehető a termék.

Könnyen tisztítható kétrészes bűzzár

A bűzzár egyszerű eltávolítását a beépített fülek teszik lehetővé

A hidroformázás néven ismert, új gyártási eljárás során a csőből komplex háromdimenziós formák készülnek


A megújult Comfort zuhanyfolyóka esetében az összefolyó alsórész egy új gyártási eljárással, hidroformázással készül. A folyamat során a csőből komplex, háromdimenziós forma készül. Az összefolyót már a gyárban felhegesztik a folyóka testére, ami garantálja a tökéletes vízzárást. Szintén újdonság a kétrészes bűzzár. A bűzzár eltávolítása a korábbinál sokkal egyszerűbbé és higiénikusabbá vált a beépített füleknek köszönhetően. Ezeket megfogva nem kell közvetlenül a bűzzárba nyúlni. A bűzzár eltávolításával annak tisztítása könnyebbé válik, miközben a csőrendszerhez is biztosított a hozzáférés az egyszerűbb karbantartás érdekében. Az ACO tisztában van azzal, hogy minden zuhanyzó más és más, emellett a beépítési körülmények is kellőképpen változatosak. Ezt figyelembe véve a zuhanyfolyóka immár állítólábakkal szintezhető. A legalacsonyabb beépítési magasság 69 mm, ami a lábaknak köszönhetően növelhető.

A zuhanyfolyóka egyéb paraméterei változatlanok maradtak. Az ACO termékekre jellemző a magas minőségű kivitel, ami a Comfort zuhanyfolyóka esetében is jelen van. A rozsdamentes acél alapanyag mindamellett, hogy tartóssá teszi a terméket, megfelelő higiéniát is biztosít, hiszen magas hőmérsékleten is jól bírja a tisztító- és fertőtlenítőszereket. A zuhanyfolyóka rendelhető normál szigetelőgallérral, falszigetelőgallérral vagy szigetelőgallér nélkül. Elérhető szigetelőmembránnal ellátott változat is. Választható vízszintes és függőleges csőcsatlakozás is. A leglátványosabb elem azonban továbbra is a rács, hiszen ez az a rész, ami szem előtt van és beépítés után a fürdőszoba díszévé válhat. A széles rácsválaszték szintén a Comfort zuhanyfolyóka sajátja.

Amennyiben további kérdése merül fel a Comfort zuhanyfolyókával kapcsolatban, keresse kollégáinkat, vagy írjon nekünk üzenetet.