Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Rozsdamentes lefolyócső rendszer

A rozsdamentes acél tokos-gumigyűrűs lefolyócső rendszer elsősorban élelmiszer ipari szennyvíz elvezetéshez lett tervezve. A rozsdamentes acél csövek hosszirányú hőmozgása töredéke a műanyag csövekhez képest, így sokkal biztonságosabb üzemelést garantál a teljes lefolyó rendszernek. A rozsdamentes acélnak köszönhetően az ACO csövek több mint 40 év élettartammal rendelkeznek. Könnyen telepíthetők és a helyszíni kezelés is egyszerűen megoldható a rendelkezésekre álló szerszámokkal, a tokos csőcsatlakozásnak köszönhetően. Az ACO csövek jóval higiénikusabbak és tartósabbak mint a műanyag, öntöttvas vagy a hegesztett acél cső rendszerek.

On-line catalogue

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.