Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Sajtóhír

Dupla díjat kapott az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Épphogy elkezdődött a magyarországi forgalmazás, máris nemzetközi díjakat nyert az ACO Solid Plusz zuhanyfolyókája. Mind a Red Dot díj, mind a Plusz X díj zsűrije úgy határozott, hogy ez a német termék érdemli ki kategóriájában az elismerést.

Az új ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka „innovatív termékként” nyűgözte le a 2021-es Red Dot díj szakértői zsűrijét. Nem ez az első eset, hogy az ACO Red Dot díjat nyert. Tavaly egy kültéri öntöttvas rácsnak ítélték meg a legjobbnak járó díjat, míg 2015-ben szintén fürdőszobai termékkel győzött a vállalat.

Ezen kívül a Solid Plusz megkapta a Plusz X díjat is, ahol „Kiváló minőség”, „Dizájn”, „Könnyű használhatóság”, „Funkcionalitás” és „Ergonómia” kategóriában emelkedett a termék a mezőny fölé.

A zuhanyfolyóka elegáns, letisztult külseje, egyszerű kezelhetősége nemcsak a zsűrit varázsolta el. A felhasználók és a beépítést végző szakemberek is örömmel használják, illetve dolgoznak vele.

A Solid Plusz zuhanyfolyóka műszaki információja a weboldalon található:https://www.aco.hu/termekek/fuerdoszobak-vizelvezetese/aco-zuhanyfolyokak/solid-plusz-zuhanyfolyoka