Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO a SIRHA kiállításon

Dátum: 2020. február 4-6.
Helyszín: Hungexpo, A pavilon, E50 stand

Immár hagyományosnak tekinthető az ACO részvétele Magyarország legfontosabb élelmiszeripari és vendéglátó szakkiállításán, a SIRHA Budapesten. A februári rendezvényen a borászatok számára kínált higiénikus vízelvezetési feladatokat ellátó termékeink állnak majd a központban, amelyeket egy látványos 21 négyzetméteres standon mutatunk be.

Az ACO HygieneFirst termékcsoportjáról itt olvashat többet.

A borászatok számára kínált megoldásainkat itt nézheti meg.

Regisztráljon ezen a linken és vegyen részt az ACO vendégeként a kiállításon.

A kiállítás honlapja itt érhető el.

Járja körbe standunkat virtuálisan és tekintse meg kiállított termékeinket.


Kérdése van?

Felújítaná borászatát? Bővítené azt? Esetleg vendéglátással és konyhával egészítené ki már meglévő egységét? Problémát okozott Önnek a korábbi vízelvezető rendszer nem megfelelő kapacitása? Amennyiben a higiénikus vízelvezetés kapcsán bármilyen kérdése felmerül, kollégáink örömmel adnak tanácsot. Nincs más dolga, mint a Kapcsolatfelvételi űrlapot kitölteni és elküldeni számunkra.

Kérdezze az ACO szakértőit!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elolvastam és megértetem az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat.


ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.