Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO a Műegyetemi Épületgépész Napon

November végén rendezik meg az Országos Magyar Épületgépész Napokat. A közel egy hetes rendezvénysorozat egyik budapesti programján az ACO is jelen lesz.

Épületgépész körökben az egyik legfontosabb eseménysorozat az Országos Magyar Épületgépész Napok. A november végi rendezvények fontos állomása a Műegyetemi Épületgépész Nap, amely idén három, napjainkban kiemelten fontos gondolat köré épül: egészség, kényelem és hatékonyság.

Ugyanez a három témakör jelenik meg az ACO HygieneFirst filozófiát felölelő termékcsoportja mögött. Az élelmiszeripari gyártóegységek, nagyobb, kereskedelmi céllal működő konyhák esetében elengedhetetlen feladat a szennyvízelvezetés megfelelő megoldása. Sajnos még napjainkban is felfedezhető tendencia, hogy csak sokadrangú feladatként tekintenek a csatornahálózat kialakítására, pedig a nem megfelelően kialakított rendszer számos fertőzés melegágya is lehet. Az ACO rozsdamentes acél vízelvezető termékei a megfelelő higiéniát biztosítják a szennyvízkezelés terén, ezzel nemcsak az üzem, illetve a konyha fertőzésmentes működésének alapjait teremtik meg, hanem még költségcsökkentő hatásuk is van. A termékek kialakításának köszönhetően ugyanis mérsékelhetők a csatornahálózat takarítási és tisztítási költségei. Nem véletlen a mondás: a szennyvízelvezetést elegendő egyszer megcsinálni, akkor viszont jól kell megtervezni és kivitelezni.

November 29-én mi is részt veszünk a Műegyetemi Épületgépész Napon, ahol egy kiállítói standdal, a legfontosabb termékeinkkel és kollégáinkkal várjuk az érdeklődőket.

Amennyiben szeretne többet megtudni az ACO higiénikus, HygieneFirst termékeiről, keresse fel honlapunkat.

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A rendezvény dátuma: 2019. november 29. 9-16 óra között

ACO kiállítás helyszíne: BME, E épület, első emeleti aula (1111 Budapest, Egry József u. 1.)

Találkozzunk november 29-én!

Az ACO higiénikus megoldásai konyhákban és élelmiszeripari üzemekben