Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Vízzáró a Multiline folyóka?

A Multiline folyóka polimerbetonból készül, melynek a vízfelvevőképessége közel nulla. Emiatt a folyókaelemek önmagukban gyakorlatilag vízzárónak tekinthetők, viszont az elemek összeillesztésénél víz szivároghat el. Amennyiben az illesztési pontnál lévő vízzáró tömítőhorony polimerbetonhoz használható tömítőannyaggal ki van tömítve, akkkor a folyóka vízzárósága nagymértékben javulhat.

Amennyiben vízzáró folyókára van szüksége (pl. vízszigetelt teraszra), akkor a gumitömítéssel gyárilag ellátott SealIn folyókát vagy a rozsdamentes acélból készült Modular folyókákat ajánljuk.

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.