Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Milyen tulajdonságai vannak a polimerbetonnak?

A polimerbeton műgyanta kötőanyagú beton. Szemben a cementbetonnal alig nedvesedik át, emiatt jóval vízzáróbb és fagytűrőképessége is magasabb. Teherbírása is nagyobb, mint cementbetonból készült elemeknek, így azonos teherbírás mellett jóval kisebb önsúlyú termékek gyártása is lehetséges. Magas a vegyszerállósági képessége, így kiváló alapanyaga a kültéri vízelvezető rendszereknek. Polimerbetonból készül a Multiline, a Monoblock, a Powerdrain vagy a Self Euroline folyóka is.

ACO. we care for water

Footer

TOP

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.