Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Q-Brake áramlásszabályozó

Hogyan juttassuk vissza a csatornahálózatba vagy a természeti környezetbe az összegyűjtött csapadékvizet úgy, hogy az ne terhelje meg a környezetet? Az ACO okos megoldása erre a Q-Brake áramlásszabályozó.

ACO Q-Brake Vortex örvény áramlásszabályozó célja, hogy szabályozza, kontrollálja a csapadékvíz áramlását mielőtt a közmű hálózatba kötnénk. Az áramlásszabályozók 1-100 l/s teljesítményűek lehetnek. A Q-Brake áramlásszabályozó berendezés 304-es típusú rozsdamentes acélból készül. Az ACO Q-Brake Vortex egységek minden esetben egyedileg kerül kialakításra a projekt ismeretének függvényében.

ACO Q-Brake Vortex az aknában kialakuló vízoszlop nyomás hatására létrehoz egy spirál pörgést a szerkezeten belül. A csapadékvizet ezután egy előre meghatározott, szabályozott sebességgel engedi csak a közmű hálózatba.

Ellentétben több hagyományos módszerrel az ACO Q-Brake Vortex kevésbé hajlamos az eltömődésre, és lehetővé teszi a nagyobb áramlást alacsonyabb vízoszlop nyomás esetén is.

Az ACO Q-Brake áramlásszabályozó jellemzői

304-es minőségű rozsdamentes acél

Nagyobb tiszta nyílás, kevesebb dugulásveszély

Q-Brake beépítési lehetőségek

ACO Q-Brake rögzítési lehetőségei

Négyzetes akna esetében a rögzítés (hátulról)

Íves akna esetében a rögzítés (hátulról)

Íves akna esetében a rögzítés (elölről)

Footer

Az ACO-ról

Egy erős márka az egész világon. Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Tovább...

ACO Kereskedelmi Kft

Cégünk 1993 óta elkötelezett nagykövete a hazai vízelvezetési piacnak. Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére.

Kapcsolat

ACO Kereskedelmi Kft.

2330 Dunaharaszti
Jedlik Ányos út 24.

Fax.: +36 24 620 389
e-mail: acohu@aco.hu

Lépjen kapcsolatba velünk.

TOP