ACO Magyarország

Tisztelt Partnerünk!

   

Mint bizonyára Ön is értesült róla, 2018. május 25-től hatályos az Európai Unió új adatvédelmi rendelete (GDPR rendelet), mely a személyes adatok védelmét hivatott biztosítani az eddigieknél is magasabb szinten.

A GDPR rendelet többféle új szabályt tartalmaz, ezért is fordulunk személyesen Önhöz, azzal, hogy hozzájárulását kérjük az Ön céges e-mail címének a használatához.

Hozzájárulása esetén,

  • a ACO Kereskedelmi Kft. tevékenységeihez kapcsolódó e-mail értesítéseket /igényelt hírleveleket / meghívókat továbbra is megkaphatja
  • az adatokat semmilyen formában nem továbbítjuk, nem árusítjuk és harmadik személyek hozzáférését az adatokhoz többszintű biztosítással védjük,

   

Az ACO Kereskedelmi Kft. elkötelezett partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartjuk az információs önrendelkezési jog tiszteletben tartását. Éppen ezért, Ön bármikor, indoklás nélkül kérheti adatainak közvetlen üzleti célú megkeresés (direkt marketing) céljából történő kezelésének megszüntetését.

AZ ÖNNEL VALÓ KAPCSOLAT SZÁMUNKRA MEGTISZTELŐ ÉS FONTOS. RAGASZKODJON ÖN IS EHHEZ A KAPCSOLATHOZ, HASZNOSÍTSA A SZAKMAI ELŐNYEIT!

 

TOP