Az egészséges gasztronómiai receptünk
Az élelmiszer-minőség, az élelmiszer-biztonság, az alkalmazottak és a konyhai eszközök minősége minden vendéglátó társaság vitathatatlanul a legfontosabb prioritások. Ezzel szemben gyakran előfordulhat, hogy a konyhai infrastruktúra fontosságát nem veszik figyelembe, félreértik és alábecsülik. Mint az ACO szennyvízkezelési szakemberei, tudjuk, hogy az egészséges és biztonságos kereskedelmi konyha a tökéletesen megtervezett szennyvízkezeléssel kezdődik.

Egészséges és biztonságos kereskedelmi konyha üzemeltetésekor a hatékony szennyvízkezelő rendszer, mint egy láthatatlan infrastruktúra, amely növeli az élelmiszer-biztonságot, lehetővé teszi az egyszerű tisztítást és megakadályozza a vízszennyeződést, közvetlen hatással van a működési költségekre, a leállásokra és a gazdasági sikerre. Mi tehát az egészséges szennyvízkezelés alapvető összetevői?


1. Zsírkezelés
Minden konyha szennyvizet termel, amely zsírokat, olajakat és élelmiszermaradványokat tartalmaz. A zsírkezelő rendszer hatékonysága befolyásolja a konyha sikeres, jövedelmező és biztonságos működését. A rossz zsírkezelő rendszer eltömődött csövekhez, kellemetlen szagokhoz vezet, amelyek nem ösztönzik az alkalmazottakat és esetleg az ügyfeleket, a nedves padlóról, amely csúszásveszélyt jelent, és túlzott tisztítási költségeket eredményez. Az ACO-nál piacvezető sorozatot kínálunk az EN1825 tanúsítvánnyal rendelkező zsírkezelő megoldások számára, amelyeket kifejezetten a kereskedelmi konyhákban való felhasználásra terveztek. Rendszereink szintén teljesen automatizáltak, ezáltal könnyen kezelhetők és tisztíthatók. Ez időt és pénzt takarít meg az ártalmatlanítás, a tisztítás és a karbantartás szempontjából.

2. Higiénikus vízelvezetés és tisztíthatóság
Ha jelentős időt és pénzt költene a takarításra, és még mindig nem biztos abban, hogy mennyire tiszta a vízelvezető rendszer, akkor a higiéniailag tervezett vízelvezető rendszerre történő váltás jelentős hatással lesz vállalkozására. A higiéniai kritériumok szerint kialakított vízelvezető rendszer megkönnyíti a tisztítást, és a jelenlegi független tanulmány szerint lehetővé teszi a vízelvezető csatorna teljes tisztítását mindössze tíz perc alatt. Ezzel szemben a hagyományos vízelvezető csatornák még két órás tisztítás után sem teljesen tiszták. Tehát ha nem rendelkezik higiéniailag tervezett vízelvezető rendszerrel és a hozzá kapcsolódó higiénikus rozsdamentes acél vízelvezető rendszerekkel, akkor valószínűleg szükségtelen időt és pénzt költene a tisztításra, és a vízelvezető rendszer továbbra sem lehet olyan higiénikus, mint gondolnád. Az ACO a világ piacvezetője a higiéniai szempontból tervezett vízelvezető termékek fejlesztésében és gyártásában, és rozsdamentes acél csatornák, csatornák, padlótálcák, valamint megfelelő fedőrácsok és rozsdamentes acélcsövek széles választékát kínálja.

3. Kompetencia és ügyfélszolgálat
Nem biztos benne, melyik zsírkezelési megoldás megfelelő az Ön konyhájához, hogy a használni kívánt rozsdamentes acél csatorna, padlólap vagy cső kompatibilis-e, vagy ahova a vízelvezető és zsírkezelő rendszereket kell elhelyezni? Ha egészségesebbé szeretné tenni kereskedelmi konyháját, kérdezzen tőlünk.

Széles választékot kínálunk a zsírkezeléshez és a víztelenítéshez, és a vendéglátóipari szakértői csapatunk örömmel tanácsot ad önnek, függetlenül attól, hogy cége kis kávézó vagy kereskedelmi konyha.

Ha többet szeretne megtudni az egészséges szennyvízkezelésről és annak szerepéről az egészséges és biztonságos kereskedelmi konyha létrehozásában, akkor gyorsan és egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot a askACO visszahívási szolgáltatással vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon.

TOP