Szennyvízkezelés: a megfelelő előírások
Sikeres és felelős vendéglátóként vagy vállalkozóként, aki rendszeresen foglalkozik vendéglátó-ipari vállalkozásokkal, tisztában van azzal, hogy a vízelvezető és zsírkezelő rendszerek milyen hatással lehetnek az egészséges és biztonságos kereskedelmi konyha létrehozására. Hogyan biztosíthatja, hogy a konyhai kanalizáció mérete megfeleljen az Ön igényeinek? Itt adunk néhány alapvető tippet az egészséges szennyvízkezeléshez szükséges megfelelő összetevők összeállításához.

Szeretne új zsírtalanító vagy víztelenítő rendszert tervezni a kereskedelmi konyha egészségének javítása érdekében? Szennyvízkezelő szakemberekként tudjuk, hogy az egészséges étterem létrehozása az egészséges szennyvízkezeléssel kezdődik. Az alábbiakban a legfontosabb fókuszterületekre és azokokra a kérdésekre összpontosítunk, amelyek helyzete fontos a specifikációk meghatározásakor.
1. Melyik zsírkezelő rendszerekre lesz szüksége a konyhámnak most és a jövőben?
A zsírkezelő rendszerek minden kereskedelmi konyha nélkülözhetetlen részét képezik, a szükséges rendszer típusát és méretét az ÖNORM EN 1825 meghatározza, és több tényezőtől függ, például:

A vállalkozás mérete
Az elkészített ételek típusa
Előkészítési módszer
Helyi és nemzeti szennyvízszabályok
Szabad hely
2. Melyik vízelvezető rendszerre van szüksége a konyhámhoz?
A vízelvezető rendszerrel kapcsolatban néhány fontos szempontot kell figyelembe venni:

Mekkora kapacitásra van szükség a vízelvezető rendszer teljes működésekor?
Hol legyen a vízelvezető rendszer?
Melyik vízelvezető rendszer van optimalizálva a konyhai felszereléshez és kompatibilis a meglévő rendszerekkel?
A vízelvezető rendszert higiéniai szempontból tervezték-e a tisztíthatóság optimalizálása érdekében?

3. Személyre szabható-e a szennyvízkezelő rendszerem az igényeimhez?
Kereskedelmi konyhájának egészségét és biztonságát közvetlenül befolyásolják az alkalmazott vízelvezető megoldások és zsírkezelő rendszerek. Ezeket hozzá kell igazítani a sajátos igényeihez. A vendéglátóipar zsírkezelő és víztelenítő rendszereinek tervezésében és gyártásában a világ piacvezetőjeként az ACO testreszabott megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a kereskedelmi konyhák üzemeltetői számára, hogy megoldják a helyspecifikus problémákat és egészséges konyhai környezetet teremtsenek.

4. Könnyen használhatók lesznek az új rendszerek?
A nehezen kezelhető zsírkezelő rendszerek és a nehezen tisztítható vízelvezető csatornák közvetlen hatással lesznek kereskedelmi konyhájuk egészségére. Termékeink kialakítása lehetővé teszi a könnyű telepítést és üzemeltetést. Zsírkezelő rendszerünk teljesen automatikus tisztító funkcióval rendelkezik. Online és személyes technikai támogatást kínálunk a szerelőknek, a konyhai üzemeltetőknek és az alkalmazottaknak is. Ez minimalizálja a működési zavarokat és az erőfeszítéseket, és lehetővé teszi, hogy az ételek és a szolgáltatás minőségére összpontosítson, ahelyett, hogy értékes időt pazarolja a konyhai infrastruktúra kezelésére.

5. Milyen technikai támogatást kínál nekem a vízelvezető és zsírkezelő rendszer szolgáltatója?
Fontos, hogy válassza ki a megfelelő konyhai zsírtartalmú és víztelenítő rendszert, és működjön együtt egy vendéglátóiparban tapasztalattal rendelkező termék- és rendszergyártóval. Az ACO-nál vezető zsírkezelő és víztelenítő megoldásokat kínálunk, a vendéglátóipari vállalatokkal való éves tapasztalatunk alapján, valamint a tudományos alapú betekintést és az iparág legjobb gyakorlatait. Technikusok csapata projekt-specifikus tanácsokkal támogatja Önt rendszerének tervezésében, telepítésében és üzembe helyezésében.

Ha többet szeretne megtudni a vízelvezető és zsírkezelő rendszer műszaki jellemzőiről, hogy javítsa kereskedelmi konyhája egészségét, vegye fel velünk a kapcsolatot a askACO visszahívási szolgáltatásunkkal!

TOP