A SZENNYVÍZKEZELÉS Fontos fontosságú négy oka
A vízelvezető és zsírkezelő rendszerek nélkülözhetetlen alkotóelemei az egészséges és hatékony konyhai környezet megteremtésének. Különösen fontos a zsírok és olajok eltávolítása. Jelenlegi blogunkban elmagyarázzuk, miért olyan fontos a hatékony szennyvízkezelés.

A zsírok és olajok fő problémát jelentenek a konyhákban és az előkészítő területeken, mivel ezek közvetlenül érintik a konyha belső és külső lefolyórendszerét. Ezek a zsírok és olajok élelmiszer-maradványokból, zsírokból és olajokból származnak, amelyeket a főzéshez, valamint az élelmiszer-feldolgozó gépek, konyhai eszközök és evőeszközök tisztításához használnak.Minden konyhában zsírokat és olajokat, valamint élelmiszermaradványokat tartalmazó szennyvíz termelődik. Miért olyan fontos ezeket a zsírokat, olajokat és szennyvízkezelést kezelni a kereskedelmi konyhában?
1. Korlátozza a jogsértéseket
Ismeri a szennyvíz zsírtartalmát? A zsírok és olajok mennyisége, amelyet a kereskedelmi társaságok a szennyvízcsatornába engedhetnek, szigorúan korlátozott, és egyre inkább a hatóságok ellenőrzése alatt áll. A túllépés súlyos bírságot eredményezhet. Mi, az ACO, örömmel segítünk Önnek a megfelelő zsírcsapda kiválasztásában, telepítésében és karbantartásában.
2. Az alkalmazottak biztonsága
Ha a csövek vagy a csatornák el vannak zárva, akkor a konyhában a szennyvíz már nem képes a padlóból a szennyvíz elvezetésére. Ez nedves és zsíros padlóhoz vezet, ami növeli a csúszás kockázatát az alkalmazottak számára. Egy összehangolt vízelvezető rendszer megtervezése, beleértve a zsírleválasztót és az emelőrendszer telepítését, megakadályozza, hogy a szennyezett szennyvíz a konyhában maradjon. Az ACO-nál azt is biztosítjuk, hogy minden zsírkezelő rendszer biztonságos, könnyen kezelhető és tiszta legyen, biztosítva, hogy kereskedelmi konyhája munkavállalóbarát környezet legyen.

3. Kellemetlen szagok
A hatékony zsírkezelő és vízelvezető rendszer megakadályozza a zsírok és olajok felhalmozódását a csővezeték-rendszerben, ami kellemetlen szagokat okozhat, amelyek bosszantják az alkalmazottakat, és a kereskedelmi konyha helyétől függően az ügyfelek számára.
4. Takarítás és kapcsolódó költségek
Ön és a csapata sok időt töltenek takarításon? A használt víz és mosószerek mennyisége függ az Ön által használt konyha méretétől és típusától? A működési költségek minimalizálása érdekében az ACO zsírkezelő rendszereit úgy tervezték, hogy minimalizálják a karbantartási és tisztítási költségeket. A higiéniai szempontból tervezett vízelvezető rendszerek kínálatát könnyű és hatékony tisztítani, ez értékes időmegtakarítást eredményez.

Tehát mit tehetne a zsírkezelés javítása érdekében a kereskedelmi konyhában?
Jó hír: Számos zsírkezelési megoldás található, amelyek az Ön vendéglátó vállalkozásának különböző igényeihez igazodnak, függetlenül attól, hogy kereskedelmi konyhát vagy kis kávézót üzemeltet-e.

Az ACO-nál piacvezető zsírkezelő rendszereket kínálunk, amelyek EN1825 szerint tanúsítottak és teljes mértékben kompatibilisek az ACO padlótálcákkal, higiéniailag tervezett ACO konyhai csatornákkal és ACO csőrendszerekkel. Rendelkezésre áll egy olyan műszaki tervezésért felelős csapat, amely tanácsokkal szolgál a projektjében, hogy biztosítsa a megfelelő megoldást a kereskedelmi konyhához. Örömmel adunk tanácsot!

Az MSZ EN1825 szerint tanúsított zsírkezelő és vízelvezető rendszereinkkel kapcsolatos további információkért keresse fel velünk a askACO visszahívási szolgáltatást!

TOP