Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Receptünk a higiénikus és egészséges nagykonyhákhoz

Az élelmiszerek minősége, az élelmiszer-biztonság, a személyzet szaktudása és lojalitása, valamint az ételkészítéshez használt berendezések kulcsfontosságúak minden éttermi, konyhai vállalkozás számára. Ezzel szemben a konyha infrastruktúráját, annak hatását gyakran alábecsülik, sőt esetenként figyelmen kívül hagyják. Az ACO, mint az élelmiszeripari szektor zsírleválasztó, valamint vízelvezető rendszereinek tervezésében és gyártásában világelső vállalat, tisztában van azzal, hogy a higiénikus és egészséges nagykonyha, a higiénikus szennyvízkezeléssel kezdődik.

Láthatatlan infrastruktúra. Így nevezzük egy higiénikus és egészséges nagykonyhában a hatékony szennyvízkezelést, amelynek köszönhetően javul az élelmiszer-biztonság, illetve amely lehetővé teszi a könnyű tisztítást és megakadályozza, hogy a szennyeződés közvetlenül a csatornába kerüljön. Ez a vízelvezető rendszer az előzőeken keresztül közvetlen hatással van az üzemeltetési költségekre, az állásidőre és bármely nagykonyha pénzügyi helyzetére. Ebből egyenesen adódik a kérdés: melyek tehát az egészséges szennyvízkezelés kulcsfontosságú összetevői?

1. Kétlépéses zsírleválasztás

Minden konyha termel szennyvizet, amely olajokat, zsírokat és ételmaradékot is tartalmaz. A nem megfelelő zsírkezelés csőelzáródáshoz, kellemetlen szagok kialakulásához vezet, amelyek visszataszítók mind az alkalmazottak, mind a vendégek számára. Emellett a csatornából visszaszivárgó, vagy el sem folyó szennyvíztől nedves padló csúszásveszélyt és túlzott tisztítási költségeket idéz elő.

Az ACO teljes körű zsírleválasztási megoldást kínál a mosogatótól a csatornáig. Az ipari szabványt a csatornahálózat védelme jelenti, ám az ACO egy gondolattal tovább megy, és kétlépéses megközelítést alkalmaz, amely magát az épületet is védi.

2. Költséghatékony, funkcionális vízelvezetés

Az Ön által kért vízelvezető rendszert úgy kell megtervezni, hogy az minimalizálja az üzemeltetési költségeket, javítsa az egészséget és a munkahelyi biztonságot, valamint optimalizálja a higiéniát. Az ACO elkötelezett, hogy olyan személyre szabott megoldásokat kínáljon, amelyek megfelelnek a specifikációs követelményeknek és gond nélkül teljesítik a vízelvezetést.

Vízelvezetési megoldások széles skáláját kínáljuk, így rendszereinket az adott helyszínen használt padló típusához és anyagához, a karbantartási igényekhez, valamint a rendelkezésre álló költségkerethez igazíthatjuk.

3. Szakértelem és vevőszolgálat

Nem biztos abban, hogy melyik zsírleválasztó megoldást válassza konyhájába, kompatibilisek-e egymással a vízelvezető folyókák, padlóösszefolyók és csővezetékek, vagy hogy hol kell elhelyezni a vízelvezető és zsírkezelő rendszereket? Ha szeretné higiénikusabbá tenni nagykonyháját, keresse az ACO-t. Szakértői csapatunk első lépésben elemzi és kiértékeli nagykonyhája szennyvízkezelési rendszerét, állapotát és annak a konyhára gyakorolt ​​hatását. Ezek után javaslatot készítünk az optimalizálás lehetséges területeiről. Ezen felül olyan karbantartói hálózattal rendelkezünk, amely képes kezelni az Ön szervizelési igényeit, így Ön a vállalkozása irányítására összpontosíthat.

Ha szeretne többet megtudni a tisztíthatóságról és annak szerepéről a higiénikus és egészséges nagykonyha kialakításában, kérjük, vegye fel a kapcsolatot műszaki tervező csapatunkkal.


Tudjon meg többet a higiénikus és egészséges konyha összetevőiről!

TOP