Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Higiénikus konyha - tiszta, biztonságos és egészséges

A vendéglátóipari, szállodai konyhákban keletkező szennyvíz magas olaj- és zsírtartalommal rendelkezik. Amennyiben ez a víz közvetlenül a lefolyórendszerbe kerül, akkor megszilárdulhat a csővezetékben, ami dugulást okozhat. Mindemelett nemkívánatos szagokat okoz, veszélyezteti a tisztaságot és ezzel együtt a konyha higiéniáját. Mindez egy nemkívánatos munkakörnyezetben csúcsosodhat ki fluktuációt okozva, amely egy idő után csalódott vendégeket eredményezhet.

A higiénikus és egészséges konyha kialakítása a hatékony szennyvízkezelési rendszer meghatározásával kezdődik. Olyan rendszert kell létrehozni, amely könnyen tisztítható, ezáltal támogatja a termelékenységet és az egészséges konyhai környezetet.


A jól megtervezett konyha hatékony szennyvízelvezető rendszerrel előnyös a vendégek, a tulajdonos, a dolgozók és általában a környezet számára. Az ACO komplett megoldásokat és szolgáltatásokat kínál, amelyek minden konyha igényeit lefedik.

A higiénikus konyha a tiszta és biztonságos szennyvízkezeléssel kezdődik.


Egészséges gasztronómiai receptünk

Az élelmiszer-minőség, az élelmiszer-biztonság, az alkalmazottak szakértelme és a konyhai eszközök minősége minden vendéglátóegység számára a legfontosabb tényezők között szerepelnek. Ezzel szemben gyakran előfordul, hogy a konyhai infrastruktúra fontosságát kevésbé veszik figyelembe vagy alábecsülik. A higiénikus és így egészséges konyha a megfelelő szennyvízkezeléssel kezdődik.

Higiénikus konyha

Felejtse el a kellemetlen szagokat és a pangó vizet! A megfelelően kialakított szennyvízkezelő rendszerrel a konyha tiszta és biztonságos marad!


Takarítson meg időt és energiát

Csökkentse a napi karbantartási és tisztítási költségeket az ACO vízelvezető folyókáival. Padlóját könnyebben és gyorsabban megtisztítja köszönhetően az ACO megoldásainak.


Munkahelyi biztonság

A vízelvezető rendszerek higiénikus kialakítása csúszásgátló rácsokkal kombinálva garantálja a biztonságos munkahelyi környezet megteremtését.


A higiénikus konyhához szükséges termékek


Tudjon meg többet a higiénikus és egészséges konyha összetevőiről!

TOP