Új fürdőszobai kapcsolattartó az ACO-nál

2020 őszétől új kapcsolattartó dolgozik az ACO fürdőszobai vízelvezetéshez kapcsolódó termékeivel

Hogyan kerül egy marketinges a zuhanyfolyókák közelébe? Nálam ez egy elég hosszú ideig tartó folyamat eredménye, ám így belegondolva valószínűleg az érdeklődési köröm terelt ebbe az irányba. De nézzük csak sorban: két gazdasági diplomával – amelyek közül a marketingest tartottan igazán fontosnak – huszonévesen határozottan tudtam, hogy a járműiparban szeretnék dolgozni. Ez a vágyam teljesült: közel húsz éven keresztül ezen a területen mozogtam, hol egy háttéripari cégnél, hol egy importőrnél, hol pedig ügynökségi oldalon koordináltam az autós világ meghatározott szálait. Nem véletlenül tartottak csodabogárnak a környezetemben: autóversenyek, járműkiállítások, negyven tonnás kamionok – nem igazán női világ. Mindezt még megbolondítottam a hobbimmal: építészet, művészettörténet és fotózás. Igazából már senki nem csodálkozott azon, amikor elvégeztem egy kétéves fotós iskolát, hogy az (épület)fotózást magasabb szinten tudjam űzni. Majd egy ilyen háttérrel adódott a lehetőség, hogy építőipari vállalatnál dolgozhassak.

Tavaly tavasszal csatlakoztam az ACO csapatához marketing területre, és idén kaptam meg a lehetőséget, hogy az általános marketingfeladatok mellett kiemelt figyelmet fordítsak a fürdőszobai vízelvezetéshez kapcsolódó termékeinkre. Feladataim közé tartozik a fürdőszobai kommunikációs kiadványok, prospektusok, katalógusok elkészítése. POS, azaz eladáshelyi marketinganyagok, állványok, padlómatricák, szóróanyagok, stb gyártása. Személyesen a budapesti és pest megyei fürdőszobaszalonokba és kereskedésekbe fogok eljutni, amikor is kereskedelmi témákban is szívesen segítek. Természetesen projektmenedzser kollégáim ugyanúgy örömmel állnak rendelkezésükre, mint a korábbi években.

Az év nagy része a járványról szólt eddig, ám bízom benne, hogy a következő hónapokban sikerül szorosabb kapcsolatot kialakítanunk. Örömmel várom a közös feladatokat és projekteket.

Kőhegyi Erika
ACO Kereskedelmi Kft.
H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos út 24.
Mobil +36 30 368 2563 | kohegyi.erika@aco.hu

TOP