ACO Magyarország

ACO Lipufloc vegyszeres szennyvízkezelő berendezés

Az ACO Lipufloc berendezéssel az oldott zsír mennyiségét határérték alá lehet csökkenteni, és a KOI és a BOI5 szinteket is mérsékelni lehet. Ez a kémiai-fizikai szennyvízkezelés magas zsír- és emulziótartalmú konyhai szennyvízhez alkalmazható.

 

ACO Lipufloc

ACO Liputherm hőcserélő

A szennyvíz mint innovatív hőforrás különösen hatékony megoldás ott ahol nagy mennyiségű szennyvíz és hőmérséklet van jelen. Ez főleg a nagyüzemi konyhákra jellemző, így optimálisak a feltételek a hő gazdaságosabb felhasználáshoz. A feltétel ehhez a technológiához egy hőcserélős zsírleválasztó berendezés telepítése.

 

ACO Liputherm

ACO Waste-Jet ételhulladék kezelő berendezés

Ahol ételt készítenek, ott az alapanyagokból vagy az el nem fogyasztott ételből ételhulladék is keletkezik. Ezt a nagykonyhákban, éttermekben jellemzően hordókban gyűjtik, melyeket a szaghatás elkerülése céljából hűtött helysiégekben tárolnak. Az ételhulladék kezelésnek ezen fajtája pénz és időigényes. A Waste-Jet rendszer használatával környezetkímélő és higiénikus módon kezelhetjük az ételhulladékot, ezen felül pedig a munkára szánt időt és konyha üzemeltetési költségeit is lehet csökkenteni.

 

ACO Waste-Jet

ACO szagsemlegesítő berendezés

A zsírleválasztókból az ürítésük, tisztításuk során kellemetlen szagok kerülhetnek ki, melyek akár a vendégtérbe is bejuthatnak. Az ACO szagsemlegesítő berendezéssel ez könnyedén megakadályozható.

 

ACO szagsemlegesítő berendezés

TOP