ACO Magyarország

ACO visszatorlódásgátlók

Ha például a mosógép, wc vagy a zuhanyzó a pincében helyezkedik el a visszatorlódási szint alatt, és gravitációsan van bekötve a közcsatornába, akkor egy nagyobb esőzéskor a csatornahálózatból visszajuthat az épületbe a szennyvíz. A visszatorlódási szint az épülethez csatlakozó útburkolat felső síkja, ha a helyi hatóság másképp nem rendelkezik. Ilyen esetekben visszatorlódásgátlót kell alkalmazni, hogy a megemelkedett vízszint miatt ne kerüljön be az iszap és a szennyvíz az épületbe. Az ACO visszatorlódásgátlói padlóba, egy szabadon álló csőszakaszba vagy akár padlóösszefolyós kivitelben is védik az épületet.

ACO Junior visszatorlódásgátlós padlóösszefolyó fekáliamentes szennyvízre

Az ACO JUNIOR pinceösszefolyó két visszatorlódás elleni csappantyúval, valamint vészelzáróval rendelkezik, és a padlóba építhető. A forgatható felsőrésznek köszönhetően a lapurkolathoz igazodva esztétikus megjelenést biztosít.

 

ACO Junior

ACO Triplex visszatorlódásgátló fekáliamentes szennyvízre

Az ACO Triplex visszatorlódásgátló egy vagy két csappantyúval, valamint vészelzáróval rendelkezhet, és egy szabadon fekvő csőre építhető. Ideális választás választás csapadékvíz visszatorlódása elleni védelemre.

 

ACO Triplex K-0

ACO Triplex K-1

ACO Triplex K-2

ACO Quatrix visszatorlódásgátló fekália tartalmú szennyvízre

Az ACO Quatrix visszatorlódásgáltó automata, motorral ellátott berendezés, mely fekália tartalmú szennyvíz visszatorlódása esetén is biztonsággal védi meg az épületet. Szabadon fekvő csőre vagy padlóba építhető változat is elérhető.

 

ACO Quatrix szabadon fekvő csőbe építhető

ACO Quatrix padlóba építhető

TOP