ACO Magyarország

Csapadékvíz kezelése: tisztítás - tározás - csillapítás - szikkasztás - újrahasznosítás

Csapadékvíz szűrő rendszer

ACO Stormclean TF rendszer

Ha közlekedési területekről vagy a fémtetőkről érkező csapadékvizet kell összegyűjteni és elvezetni, akkor csak megfelelő tisztítás után lehet csak a közmű hálózatba vagy élővízbe vezetni. Napjainkba az olajleválasztáson túl egyéb tisztítási megoldásokat is figyelembe kell venni, hiszen ezekről a felületekről nehézfémekkel szennyezett csapadékvíz kerül összegyűjtésre. A modern megoldást ACO Stormclean TF kínálja, ahol a TF az úgynevezett technikai szűrőt jelent.A rendszert az ÖNORM osztrák szabványok szerint tesztelték az A, B és C területtípusok arányban.

>>Bővebben

Szikkasztó rendszer

ACO Stormbrixx elemekből összeépíthető tartály

Építőelemes szikkasztó és/vagy csapadékvíz tározó rendszer
Műanyag elemekből tetszőleges kialakításban és méretben összeállítható földalatti tározó és/vagy szikkasztó rendszer. A rendszer 95% illetve 98% üregtartalommal rendelkezik (modelltől függően). Földfeltöltést követően parkoló vagy út is építhető a rendszer fölé.
A rendszer óriási előnye, hogy csatorna kamera rendszerrel teljesen bejárható - ELLENŐRIZHETŐ, illetve nagynyomású csatornatisztító rendszerrel átmosatható - TISZTÍTHATÓ.

>>Bővebben

ACO Q-Brake a személyre szabott áramlás szabályozó rendszer

ACO Q-Brake az összegyűjtött és tározott csapadékvizet csillapítás útján, garantált áramlási sebességgel és mennyiségben engedi a közmű hálózatba.

>>Bővebben


Áramlás szabályozás Q-Brake Vortex berendezéssel

ACO Q-Brake Vortex olyan helyeken kerül alkalmazásra, ahol a felületekről összegyűjtött csapadékvíz mennyisége és intenzitása nagyobb mint a befogadó kapacitása. Az ACO Q-Brake Vortex méretezetten, garanciával szabályozza a felszíni víz áramlását, és csak a befogadó által engedélyezett mennyiséget enged a hálózatba.

Projektre szabott teljesítmény

  • Minden ACO Q-Brake Vortex a konkrét teljesítmény követelményekhez igazodik a rendszeren belüli optimális hatásfok alapján.

Optimális hidraulikai hatékonyság

  • Az ACO Q-Brake Vortex kiváló a hidraulikus teljesítménye garantáltan jobb, a hagyományos áramlás szabályozó rendszerekhez viszonyítva.


Csapadékvíz hasznosítás

ACO Rain4Me építőelemes tartály rendszer

A víz drága kincs. Legyünk aktívak és vigyázzunk erre az értékre.

Ha a környezetünk fontos az Ön számára, akkor használja felelősséggel vizeinket. Radikálisan csökkenteni tudja hálózati vízfelhasználását, ha több csapadékvizet használ. Ebben nyújt átfogó megoldást az ACO Rain4Me építőelemes tartály rendszere.

>>Bővebben

TOP